правилници тфсм

Правилник за тренерскиот комитет и тениските тренери

Дисциплински правилник

Правилник за регистрација на клубови и нивните членови

Тениски Правила и Прописи

Тениски Правила и Прописи за Ветерани


МЕЃУНАРОДНИ ПРАВИЛА


ITF Rules of Tennis 2022

2022 Tennis Europe Junior Tour Rules & Regulations (16/14/12 & Under)

2022 ITF World Tennis Tour Juniors Regulations

2022 ITF World Tennis Tour Regulations, Men's and Woman's

2022 ITF World Tennis Tour Senior's Regulations

2022 ATP RULEBOOK

2022 WTA RULEBOOK

Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup