регистрација натпреварувачи
Регистрации на членови и натпреварувачи на ТФСМ во 2022 година

МОМЧИЊА                    ДЕВОЈЧИЊА            
ЈУНИОРИ-МАЖИ ЈУНИОРКИ- ЖЕНИ
ВЕТЕРАНИ


РАСПОРЕД НА РАЗВОЕН ФОНД НА ТФСМ за тенисери кои оствариле пласман на ТЕ, ИТФ, ВТА или АТП турнир

РАСПОРЕД НА РАЗВОЕН ФОНД НА ТФСМ КОН КЛУБОВИТЕ ЧЛЕНКИ НА ТФСМ
СПОРЕД БРОЈ НА УЧЕСНИЦИ НА ТУРНИРИОТЕ ОД КАЛЕНДАРОТ НА ТФСМ ОД детски тенис до категорија до 18 години
- детски тенис- црвен и портокалов тенис
- детски тенис- зелен тенис
- турнири до 12 години
- турнири до 14 години
- турнири до 16 години
- турнири до 18 години
сумирани 2021

Регистрации на членови и натпреварувачи на ТФСМ во 2021 година

МОМЧИЊА                        ДЕВОЈЧИЊА                   
ЈУНИОРИ-МАЖИ ЈУНИОРКИ- ЖЕНИ
ВЕТЕРАНИ


Регистрации на членови и натпреварувачи на ТФСМ во 2020 година

Листа на активни тениски клубови и спортисти во 2020 година, а кои се за користење на даночно поттикнување во 2021 година страни комплет
РАНГ ЛИСТА НА ТЕНИСКИТЕ КЛУБОВИ 2020 ГОДИНА

МОМЧИЊА                        ДЕВОЈЧИЊА                   
ЈУНИОРИ ЈУНИОРКИ
ВЕТЕРАНИ
Ранг листа на тениски клубови 20.01.2020 година

ПРЕДЛОГ РАНГ ЛИСТА ЗА СПОРТИСТ СПОРТСКА НАДЕЖ 2020 / 2021 сатрана 1, 2, 3 и 4


регистрации на членови и натпреварувачи на ТФСМ во 2019 година

МОМЧИЊА                        ДЕВОЈЧИЊА                      
ЈУНИОРИ ЈУНИОРКИ
ВЕТЕРАНИ

Ранг листа на тениски клубови на ден 25.10.2019 година

Ранг листа на тениски клубови на ден 22.02.2019 година

Листа на државните репрезентативци, државни прваци и топ 10 тенисери на МТФ ранг листи 2018 и нивни тениски тренери


Регистрации на членови и натпреварувачи на МТФ во 2018 година


момчиња                 девојчиња                анализа на детските турнири
- зелен тенис
- црвен и портокалов тенис
регистрации детски тенис
јуниори   јуниорки - турнири до 12
- турнири до 14
- турнири до 16
- турнири до 18
- турнири за мажи и жени
регистрации до 12
регистрации до 14
регистрации до 16
регистрации до 18
регистрации мажи и жени
ДЕТАЛНА ФИНАНСИСКА АНАЛИЗА НА КАЛЕНДАР МТФ 2018
ветерани ветерански турнири регистрации ветерани одиграни турнири по регистрации по клубови


1. ДОСТАВЕНА ЛИСТА НА КЛУБОВИ И ТЕНИСЕРИ на ДЕН 12,04,2018 година
2. ДОСТАВЕН РАНГ НА ПЕТ КЛУБОВИ ДО АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ на ден 12.04.2018
3. доставена листа на активни клубови и тенисери на 07.06.2018 година страна: 1, 2, 3, 4, 5, 6,  и 7.
4. ДОСТАВЕН РАНГ НА ТЕНИСКИ КЛУБОВИ ДО АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ на ден 03.10.2018
5. доставена листа на активни клубови и тенисери на 07.11.2018 година страна: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 и 8
6. рангирање на клубови на ден 03.10.2018 година согласно одлука број 0202-22-6 од ден 02,04,2018 година
7. рангирање на клубови на ден 05.04.2018 година согласно одлука број 0202-22-6 од ден 02,04,2018 година


регистрација на членови и натпреварувачи на МТФ за 2017

ДОСТАВЕНА ЛИСТА НА КЛУБОВИ И ТЕНИСЕРИ ПО ЗАВРШУВАЊЕ НА НАТПРЕВАРУВАЧКАТА СЕЗОНА 2017 ГОДИНА на ден 14.11.2017Номинирани клубови и спортисти од Македонска Тениска Федерација до Агенција за млади и спорт на РМ за користење на средствата од даночно поттикнување од ЗАКОНОТ ЗА ДАНОК ОД ДОБИВКА ВО 2017 ГОДИНА

АЖУРИРАНА И ДОСТАВЕНА ЛИСТА ДО АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ НА РМ НА ДЕН 25.01.2017 ГОДИНА

АЖУРИРАНА И ДОСТАВЕНА ЛИСТА НА КЛУБОВИ И ТЕНИСЕРИ ДО АМС НА ДЕН 16.05.2017 ЗАКЛУЧНО СО 15.05.2017

АЖУРИРАНА И ДОСТАВЕНА ЛИСТА НА КЛУБОВИ И ТЕНИСЕРИ ДО АМС НА ДЕН 22.06.2017 ЗАКЛУЧНО СО 22.06.2017Комплетна регистрација со учество на турнири за натпреварувачи: јуниори/мажи и ветерани и јуниорки/жени за 2017 година

 момчиња 2017    девојчиња 2017                 комплетна евиденција од настап на детски турнири
1. девојчиња   /   момчиња

  јуниори 2017    јуниорки 2017 2. јуниори  / јуниорки до 12 години
3. јуниори  / јуниорки до 14 години
4. јуниори  / јуниорки до 16 години
5.јуниори  / јуниорки до 18 години
  ветерани 2017 6. Мажи
7. Жени
8. Ветерани 50- I 50 +

регистрација на членови и натпреварувачи на МТФ за 2016


 момчиња 2016    девојчиња 2016                     анализа настап на турнири

1. девојчиња /  момчиња
2. јуниори / јуниорки 12 ГОДИНИ
3. јуниори / јуниорки 14 ГОДИНИ
4. јуниори / јуниорки 16 ГОДИНИ
5. јуниори / јуниорки 18 ГОДИНИ
6. мажи / жени ПРОФЕСИОНАЛЦИ
7. ветерани 

НАТПРЕВАРУВАЧИ 2016
  јуниори 2016    јуниорки 2016
  ветерани 2016

КАЛЕНДАР 2016  и анализа на календар 2016 по клубовирегистрација на членови и натпреварувачи на МТФ за 2015
комплетни детски тенис 2015 момчиња комплетни детски тенис 2015 девојчиња
комплетни натпреварувачки тенис 2015 јуниори, мажи и ветерани комплетни натпреварувачки тенис 2015 јуниорки и жени


 момчиња                                         комплетна анализа на детските турнири во 2015 година

 девојчиња


 јуниори 12          јуниорки 12         комплетна анализа турнири 12 во 2015

  јуниори 14         јуниорки 14          комплетна анализа турнири 14 во 2015

  јуниори 16         јуниорки 16         комплетна нализа турнири 16 во 2015

  јуниори 18          јуниорки 18         комплетна нализа турнири 18 во 2015

 ветерани              анализа турнири ветерани во 2015

 мажи                  жени                     анализа на турнири мажи и жени во 2015
регистрација на членови и натпреварувачи на МТФ за 2014

 членови момчиња 2014

 членови девојчиња 2014

 натпреварувачи јуниори 2014

 натпреварувачи јуниорки 2014

  Ветерани 2014

  јуниори 2013           јуниорки 2013                    ветерани   2013 
   момчиња 2013   девојчиња 2013
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup