Јуниорски Комитет
Јуниорски Комитет

одлуки
2021 година

ОДЛУКА БРОЈ

ОПИС

страна

 

Одлуки поврзани со тековното работење на ТФСМ

 

3.6.

Одлука за определување на критериуми за избор на јуниорски  репрезентации за 2021 година

 

 

3.16.

Одлука за именување на лиценцирани Тениски теренери за 2021 година
истата се надополнува со Владимир Андонов (Југ) и Ванчо Лазов (Неготино)

 

 

страна 2 

 

3.17.

. Одлука за определување на критериуми за номинација на тенисери  до 20 години за стекнување на стаус спортист-спортска надеж за 2021/2022 година

 

 

Одлука поврзани со донации- развојни фондови од ТФСМ

 

5.32

Одлука За определување и начин на распределба на развоен фонд за тениските клубови и за учество на турнири од Календарот а натпреварување на ТФСМ за 2021 година

 

5.33

Одлука за определување и начин на распределба на развоен фонд за тенисерите членови на ТФСМ, а кои учествуваат на мегународни турнири од Календарите на Тенис Европа, ИТФ, АТП и ВТА за 2021 година

 

 


2020
3.6.      Одлука за определување на критериуми за избор на јуниорски  репрезентации за 2020 година

4.         Именувања на Претседатели на Комитети на ТФСМ за 2020 година
4.24     Одлука за именување на Претседатели на Комитети на ТФСМ според Организационата Шема на ТФСМ

4.27     Одлука за определување и исплата на месечните надоместоци на Претседателот и членовите на Јуниордски Комитет


 

Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup