крајни ранг листи 2015
 
     јуниори до 14       јуниорки до 14                           
     јуниори до 16      јуниорки до 16
     јуниори до 18      јуниорки до 18
      мажи
     мажи во конкуренција двојки
      жени
     ветерани 50-      ветерани 50+
     пласман на зелените турнири во 1/4 финале, 1/2 финале и финале
   пласман на портокаловите турнири во 1/4 финале, 1/2 финале и финале
      пласман на турнирите до 12 години во 1/4 финале, 1/2 финале и финале
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup