Ранг листи 2020
Ранг листи 2020 
     јуниори до 14       јуниорки до 14                           
     јуниори до 16      јуниорки до 16
     јуниори до 18      јуниорки до 18
    Мажи поединечно
     Мажи двојки
     Жени
     Ветерани 50-      ветерани 50+
    пласман на зелените турнири во 1/4 финале, 1/2 финале и финале
   пласман на портокаловите турнири во 1/4 финале, 1/2 финале и финале

    пласман 1/4 финале, 1/2 финале и финале на турнирите до 12 години
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup