крајни ранг листи 2008
крајни ранг листи 2008 година

 јуниори 14                         јуниорки 14

 јуниори 16                        јуниорки 16

 јуниори 18                          јуниорки 18

 мажи поединечно
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup