Календар 2016

КАЛЕНДАР ЗА НАТПРЕВАРУВАЊЕ ЗА 2016 ГОДИНА

Дата

ТУРНИР

КАТЕГОРИЈА

КЛУБ ОРГАНИЗАТОР

ТЕРЕНИ / ТОПКИ

РОК НА ПРИЈАВА/

РОК НА ОДЈАВА

ФОРМАТ

51 недела

19-21

Декември

Зимско Отворено Првенство на Македонија

П, 14 години Јуниори и Јуниорки

ТК Теннис Парк -Скопје

071 376 992

2 терени/Баболат

16/12/2015

главен турнир 32

52 недела

26-27

Декември

Проект Детски Тенис

црвен тенис, портокалов тенис момчиња и девојчиња

ТК Леонтиќ Спорт- Скопје

078 200 545

2 терени/Баболат Црвени и Портокалови

24/12/2015

неограничено

26-28

Декември

Зимско Отворено Првенство на Македонија

П, 18 години Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430405 02 5511896

2 терени/Баболат

23/12/2015

главен турнир 32

3 недела

16-18

Јануари

Зимско Отворено Првенство на Македонија

П, Ветерани Мажи

ТК Југ-Скопје

075 430405 02 5511896

2 терени/Баболат

13/01/2016

главен турнир 32

4 недела

23-25

Јануари

Зимско Отворено Првенство на Македонија

П, 14 годиниЈуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430405 02 5511896

2 терени/Баболат

20/01/2016

главен турнир 32

5 недела

30 Јануари

01 Февруари

Зимско Отворено Првенство на Македонија

П, 16 години, Јуниори и Јуниорки

ТК Академија-Аеродром Скопје 078 200287

2 терени/Баболат Тврда подлога

27/01/2016

главен турнир 32

6 недела

06-08

Февруари

Зимско Отворено Првенство на Македонија

П, 12 години Јуниори и Јуниорки

ТК Теннис Парк- Скопје

071 376 992

2 терени/Баболат

03/02/2016

главен турнир 32

7 недела

13-15

Февруари

Зелен турнир

П, 11 години момчиња и девојчиња

ТК Леонтиќ Спорт- Скопје

078 200 545

2 терени/Баболат Зелени Топки

10/02/2016

главен турнир 32

8 недела

20-22

Февруари

Зимско Отворено Првенство на Македонија

П, 18 години Јуниори и Јуниорки

ТК ИТЦМ-Скопје

070 338289

2 терени/Баболат

Тврда подлога

17/02/2016

главен турнир 32

9 недела

27-29

Февруари

Зимско Отворено Првенство на Македонија

П, 16 години, Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430405 02 5511896

2 терени/Баболат

24/02/2016

главен турнир 32

10 недела

05-06

Март

Проект Детски Тенис

Црвен, Потокалов тенис
 девојчиња и момчиња

ТК Леонтиќ Спорт- Скопје

078 200 545

2 терени/Баболат Црвени и Портокалови

03/03/2016

неограничено

11 недела

06-18

Март

ИТФ/ТЕ Развоен Европски шампионат

П, ДВ, 14 години Јуниори и Јуниорки

Анталија, Турција

ТЕ

23/01/2016 МТФ

ТЕ

12 недела

12-14

Март

Зелен турнир

П, 11 години момчиња и девојчиња

ТК Југ-Скопје

075 430405 02 5511896

2 терени/Баболат Зелени Топки

09/03/2016

главен турнир 32

12-14

Март

Зимско Отворено Првенство на Македонија

П, 12 години Јуниори и Јуниорки

ТК Леонтиќ Спорт- Скопје

078 200 545

2 терени/Баболат

09/03/2016

главен турнир 32

13 недела

19-21

Март

Зимско Отворено Првенство на Македонија

 

П, Ветерани Мажи
30+ I 50 +

ТК Теннис Парк -Скопје

071 376 992

2 терени/Баболат

16/03/2016

главен турнир 32

 

13 недела

26-28

март

 

 Отворено Првенство на Македонија

 

П, 18 години Јуниори и Јуниорки

ТК Академија-Аеродром Скопје 078 200287

4 терени/Баболат Тврда Подлога

23/03/2016

главен турнир 32

26-28

март

 

 

Отворено Првенство на Македонија

 

П, 12 години јуниори и јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

4терени Земја/Баболат

23/03/2016

главен турнир 32

 14 недела

02-04

Април

 

Отворено Првенство на Македонија

 

П, 16 години јуниори и јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

Земја 4 терени/Баболат

30/03/2016

главен турнир 32

02-04

Април

 

Проект Детски Тенис

 

Црвен, Потокалов тенис
момчиња и девојчиња

ТК ИТЦМ-Скопје

070 338289

Земја 2 терени Тврда/Баболат Црв.Порт.

31/03/2016

неограничено

15 недела

09-11

Април

 

FED CUP 2015 Евро –Африканска зона 3

 

П, ДВ жени

Улцињ-Црна Гора

ITF

ITF

ITF

09-11

Април

 

Отворено Првенство на Македонија

 

П, 12 години јуниори и јуниорки

ТК Леонтиќ Спорт- Скопје

078 200 545

Земја 4 терени/Баболат

06/04/2016

главен турнир 32

09-11

Април

 

Зелен турнир

 

П, 11 години момчиња и девојчиња

ТК Теннис Парк -Скопје

071 376 992

Земја 4 терени/Баболат

06/04/2016

главен турнир 32

16  недела

16-18

Април

Отворено Првенство на Македонија Меморијал Дејан Доновски

П, 14 години, Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

Земја 4 терени/Баболат

13/04/2016

главен турнир 32

16-18

Април

Отворено Првенство на Македонија

П. Ветерани 50+, 50-

ТК Црна Река – Кавадарци  075 660-665

Земја 3 терени/Баболат

13/04/2016

главен турнир 32

16-18

Април

 

Отворено Првенство на Македонија

 

П. Ветерани 30+, 50+

ТК Црна Река – Кавадарци  075 660-665

Земја 3 терени/Баболат

20/04/2016

17 недела                                                                                                                                                                                                  

23-25

Април

Отворено Првенство на Македонија
се одложува заради настап на националниот тим до 12

П, 12 години Јуниори и Јуниорки

ТК Теннис Парк -Скопје

071 376 992

Земја 4 терени/Баболат

20/04/2016

главен турнир 32 разигрување

23-25

Април

 

Отворено Првенство на Македонија

 

П, 18 години Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

Земја 4 терени/Баболат

20/04/2016

главен турнир 32

23-25

Април

Отворено Првенство на Македонија
поместен една недела порано

П. Ветерани 50+, 50-

ТК Црна Река – Кавадарци  075 660-665

Земја 3 терени/Баболат

20/04/2016

главен турнир 32

19 недела

07-09,

Мај

 

Проект Детски Тенис Регионално

 

Црвен, Потокалов тенис
Скопски регион-Фан Тенис-Скопје
црвен тенис
портокалов момчиња
портокаловдевојчиња
Црна река Кавадарци
црвен тенис
портокалов-момчиња
портокалов -девојчиња

ТК Фан-Тенис Скопје               ТК Црна Река-Кавадарци       ТК Тумба-Куманово

2 терени тврда подлога/Babolat

3 терени земја / Babolat

2 терени Тврда подлога/ Babolat

05/05/2016

неограничено

07-09,

Мај

Отворено Првенство на Македонија Меморијал Благој Едровски 

 

П, 16 години, Јуниори и Јуниорки

ТК Акватен-Кочани                070 370 404

Земја 4 терени/Баболат

04/05/2016

главен турнир 32

07-09,

Мај

 

Отворено Првенство на Македонија

 

П. Ветерани 30+ и 50+

ТК Леонтиќ Спорт- Скопје

078 200 545

Земја 4 терени/Баболат

04/05/2016

главен турнир 32

20 недела

14 – 16

Мај

 

Зелен турнир

 

П, 11 години момчиња и девојчиња

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

Земја 4 терени/Баболат

11/05/2016

главен турнир 32 разигрување

14 – 16

Мај

 

Отворено Првенство на Македонија

 

П, 14 години Јуниори и Јуниорки

ТК Леонтиќ Спорт- Скопје

078 200 545

Земја 4 терени/Баболат

11/05/2016

главен турнир 32

21 недела

24-26
Мај

 

Државноно Првенство на Македонија

 

П, 16 години, Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

Земја 4 терени/Баболат

18/05/2016
19/05/2016

главен турнир 32

21-23

Мај

 

Отворено Првенство на Македонија Меморијал Димовски Јованчо-Начко

 

П, 12 години Јуниори и Јуниорки

ТК Битола-Битола                  078 228 665

Земја 4 терени/Баболат

18/05/2016

главен турнир 32 разигрување

21-23 Мај

Проект детски тенис        

црвен,портокалов тенис

ТК Леонтиќ Спорт- Скопје

078 200 545

Земја 4 терени/Баболат

19/05/2016

22 недела

23-29

мај

 

Tennis Europe Junior Tour

BITOLA OPEN 12&U

 

П, ДВ, 12 години Јуниори и Јуниорки

ТК Битола-Битола                  078 228 665

4 терени земја / НО

ТЕ

ТЕ

29 - 31
мај

 

Државноно Првенство на Македонија

 

П, 14 години Јуниори и Јуниорки

ТК Теннис Парк -Скопје

071 376 992

Земја 4 терени/Баболат

25/05/2016

главен турнир 32

29 - 31
мај

 

Отворено Првенство на Македонија

 

П. Ветерани 30+, 50+

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

Земја 4 терени/Баболат

25/05/2016

главен турнир 32

23 недела

31 мај

05 Јуни

 

Tennis Europe Junior Tour

BITOLA OPEN 14&U

 

П, ДВ, 14 години Јуниори и Јуниорки

ТК Битола-Битола                  078 228 665

6 терени земја / НО

ТЕ

ТЕ

04-06

Јуни

 

Отворено  Првенство на Македонија

 

П, 16 години, Јуниори и Јуниорки

ТК Евросет-Скопје                 070 843 054        

Земја 4 терени/Баболат

01/06/2016

главен турнир 32

04-06

Јуни

 

Фестивал Детски Тенис Меморијал Александар Славковски

 

Црвен, Потокалов момчиња и девојчиња
и Зелен тенис
момчиња и девојчиња

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

Земја 4 терени/Баболат црвени, портокалови, зелени топки

01/06/2016

главен турнир 32

24 недела

06-12

Јуни

 

Tennis Europe Junior Tour

JUG OPEN  14&U

 

П, ДВ, 14 години Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

6 терени земја / НО

ТЕ

ТЕ

11-13

Јуни

 

Зелен турнир

 

П, 11 години момчиња и девојчиња

ТК Академија-Аеродром Скопје 078 200287

Тврда  4 терени/Баболат

08/06/2016

главен турнир 32

25 недела

13-19

Јуни

 

Tennis Europe Junior Tour

ТЕННИС ПАРК СКОПЈЕ ОПЕН 16&U

 

П, ДВ, 16 години Јуниори и Јуниорки

ТК Теннис Парк -Скопје

071 376 992

6 терени земја / НО

ТЕ

ТЕ

17-19

Јуни

 

Отворено Првенство на Македонија     Трофеј  Дамјан Димиќ

 

П, 12 години Јуниори и Јуниорки

ТК Академија по Тенис Крстевски 070 700 770

НО  4 терени/Баболат

14/06/2016

главен турнир 32

17-19

Јуни

 

Отворено Првенство на Македонија

 

П. Ветерани30+, 50+

ТК Академија-Аеродром Скопје 078 200287

Тврда 4 терени/Баболат

14/06/2016

главен турнир 32

26 недела

18-26
јуни

ИТФ Futures Macedonia Fi
Tennispark Skopje Open 2016 1

ITF    

ITF

 4 црвена земја

ITF

22-24
Јуни

 Државно Првенство на Македонија

П, 18 години Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

Земја 4 терени/Баболат

21/06/2016

главен турнир 32

24-26

Јуни

 

Зелен турнир

 

П, 11 години момчиња и девојчиња

ТК ИТЦМ-Скопје

070 338289

2 тврда + 2 тепих терени/Баболат Зел.Топ.

21/06/2016

главен турнир 32 разигрување

 

27 недела

25 јуни

03 јули

ИТФ Futures Macedonia F2
Tennispark Skopje Open 2016 2

П, ДВ, Мажи

ТК Тенниспарк -Скопје

071 376 992

 4 црвена земја

ITF

 

01-03

Јули

 

Отворено Првенство на Македонија

П, 16 години, Јуниори и Јуниорки

ТК МТП-Скопје

02 3064421

Земја 3 терени/Баболат

28.06.2016

главен турнир 32

02-04

Јули

Отворено Првенство на Македонија Меморијал Чичко Перо Савиќ

П. Ветерани  50-

ТК Битола-Битола                  078 228 665

Земја 4 терени/Баболат

29.06.2016

главен турнир 32

28 недела

02-10

Јули

ИТФ Futures Macedonia F3
Tennispark Skopje Open 2016 3

П, ДВ, Мажи

ТК Тенниспарк -Скопје

071 376 992

 4 црвена земја

ITF

 

08-10

Јули

 

Отворено Првенство на Македонија Меморијал Чичко Перо Савиќ

 

П, 14 години Јуниори и Јуниорки

ТК Битола-Битола                  078 228 665

Земја 4 терени/Баболат

05.07.2016

главен турнир 32

29 недела

15-17

Јули

 

Отворено Првенство на Македонија

 

П, 12 години Јуниори и Јуниорки

ТК Прилеп-Прилеп

070 636 422

Земја 3 терени/Баболат

12.07.2016

главен турнир 32 разигрување

30 недела

18-24

Јули

European Junior Individual Championships14, 16 &18U

П, ДВ, 14, 16i 18 години Јуниори и Јуниорки

Плзен, Чешка

Москва, Русија

Клостерс, Швајцарија

ТЕ

ТЕ

ТЕ

22-24

Јули

 

Зелен турнир

 одложен за крај на август почеток септември

П, 11 години момчиња и девојчиња

ТК МТП-Скопје

02 3064421

Земја 3 терени/Баболат Зелени Топки

 19.07.2016

главен турнир 32 разигрување

       23-25

       Јули

 

Отворено Првенство на Македонија

 

П. Ветерани 50+, 50-

ТК Прилеп-Прилеп

070 636 422

Земја 3 терени/Баболат

20.07.2016

главен турнир 32

32 недела

01 -07

Август

 

Tennis Europe Junior Tour

CRNA REKA OPEN 16&U

 

П, ДВ, 16 години Јуниори и Јуниорки

ТК Црна Река – Кавадарци  075 660-665

6 терени земја / НО

ТЕ

ТЕ

05-07

Август

 

Отворено Првенство на Македонија

 

П, 12 години Јуниори и Јуниорки

ТК Тенниспарк -Скопје

071 376 992

Земја 3 терени/Баболат

03.08.2016

главен турнир 32

33 недела

08-14

Август

 

Tennis Europe Junior Tour

NEOTEL OPEN 16&U

 

П, ДВ, 16 години Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

6 терени земја / НО

ТЕ

ТЕ

12-14

Август

 

Отворено Првенство на Македонија

 

П, 14 години Јуниори и Јуниорки

ТК Евросет-Скопје                 070 843 054        

Земја 4 терени/Баболат

09.08.2016

главен турнир 32

34 недела

15-21

Август

 

ITF  Junior Circuit

JUG  OPEN 18&U

 

П, ДВ, 18 години Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

6 терени земја / НО

             ИТФ

ИТФ

18-21

Август

 

ITF  senior Circuit

CRNA REKA OPEN 2016

 

П, ДВ, Ветерани

ТК Црна Река – Кавадарци  075 660-665

Земја 4 терени/НО

ИТФ

ИТФ

19-21

Август

Отворено Првенство на Македонија
поместен за 22-24.10.2016

П, 12 години Јуниори и Јуниорки

ТК Евросет-Скопје                 070 843 054        

Земја 3 терени/Баболат

16.08.2016

главен турнир 32 разигрување

20-22

Август

 

Зелен турнир

 

П, 11 години момчиња и девојчиња

ТК Прилеп-Прилеп

070 636 422

Земја 3 терени/Баболат Зелени Топки

17.08.2016

главен турнир 32 разигрување

35 недела

22-28

Август

 

ITF  Junior Circuit

NEOCOM OPEN 18&U

 

П, ДВ, 18 години Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

6 терени земја / НО

ИТФ

ИТФ

26-28

Август

 

Отворено Првенство на Македонија

 

П, 16 години, Јуниори и Јуниорки

ТК Теннис Парк -Скопје

071 376 992

Земја4 терени/Баболат

23.08.2016

главен турнир 32

27-28

Август

 

Проект Детски Тенис

 

Црвен, Потокалов тенис

ТК Црна Река – Кавадарци  075 660-665

Земја 3 терени/Баболат рвени и Портокалови Топки

25.08.2016

неограничено

27-28

Август

ЗЕЛЕН ТУРНИР

П, 11 години момчиња и девојчиња

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

Земја 4 терени/Баболат Зелени Топки

25.08.2016

главен турнир 32 разигрување

36 недела

02-04

Септември

 

Отворено Првенство на Македонија

 

П, 14 години Јуниори и Јуниорки

ТК Академија-Аеродром Скопје 078 200287

Тврда 4 терени/Баболат

30.08.2016

главен турнир 32

03-05

Септември

Отворено Првенство на Македонија

П. Ветерани 30+, 50+

ТК МТП-Скопје

02 306442

Земја 3 терени/Баболат

31.08.2016

главен турнир 32

29 Август
01 Септември

Отворено Првенство на Македонија ВЕЛЕС ОПЕН 2016

 

Поединечно Мажи

 

ТК Борец-Велес

       078 376 971

Тврда 2 терени/Баболат

25.08.2016

главен турнир 32

37 недела

10-12

Септември

Отворено Првенство на Македонија

Се поместува 08-10,10,2016

П, 18 години Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

Земја 4 терени/Баболат

07.09.2016

главен турнир 32

10-12

Септември

Проект Детски Тенис -регионално

 

црвен тенис
портокалов тенис момчиња
портокалов тенис девојчиња

 ТК Борец-Велес 078 376971

ТК Тен.Акад.Аеро. 078 200 287

ТК Прилеп-Прилеп 075 660 665

Минимум 2 терени/Баболат 

07.09.2016

неограничено

38 недела

17-19

Септември

 Државно Првенство на Македонија

 

П, 12 години Јуниори и Јуниорки

ТК Леонтиќ Спорт- Скопје

078 200 545

Земја 3 терени/Баболат

13.09.2016

главен турнир 32 разигрување

17-19

Септември

Државно Првенство на Македонија

 

П. Ветерани 50-, Ветерани 50+ 

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

Земја 4 терени/Баболат

13.09.2016

главен турнир 32

39 недела

24-26

Септември

Отворено Првенство на Македонија

 

П, 16 години, Јуниори и Јуниорки

ТК Тенниспарк -Скопје

071 376 992

 Земја 4 терени/ Баболат

21.09.2016

главен турнир 32

24-26

Септември

Проект Детски Тенис Фестивал

 

Црвен, Потокалов момчиња и девојчиња ,Зелен Тенис  момчиња и девојчиња

ТК Битола-Битола                  078 228 665

Земја 4 терени/Баболат Црвени ,Портокалови и ЗелениТопки

21.09.2016

неограничено

21 - 25

Септември

ITF Senior Circuit

JUG SENIOR Cup 2015

П, ДВ, Ветерани

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

Земја 4 терени/НО

ИТФ

ИТФ

40 недела

26  - 29 Септември

 

Државно Првенство на Македонија

 

П. Дв. Мажи и Жени
- квалификации мажи
- мажи двојки
- главен турнир мажи
-жени

Дополнително ќе се Објави

Земја 4 терени/Баболат

22.09.2016

главен турнир 32

30 Спетември

02 Октомври

Лига во Тенис на Македонија

 

П. Дв. Мажи

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

Земја 4 терени/Баболат

28.09.2016

МТФ

01-03

Октомври

Екипно Првенство на Македонија

 

П, Дв,12 години Јуниори и Јуниорки
записници: јуниори и јуниорки

ТК Леонтиќ Спорт- Скопје

078 200 545

Тврда 3 терени/Баболат

29.09.2016

главен турнир 16 екипи

01-03

Октомври

Зелен турнир

 

П, 11 години момчиња и девојчиња

ТК Фан Тенис-Скопје

Тврда 3 терени/Баболат зелени топки

28.09.2016

главен турнир 32 разигрување

41 недела

08-10 Октомври

Отворено Првенство на Македонија

П, Ветерани 50- и 50+

ТК Евросет-Скопје                 070 843 054        

Земја 4 терени/Баболат

04.10.2016

главен турнир 32

08-10 Октомври

Отворено Првенство на Македонија

Поместено од 10-12.09,2016

П, 18 години Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

Земја 4 терени/Баболат

04.10.2016

главен турнир 32

08-10 Октомври

Отворено Првенство на Македонија

П, 12 години Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

Земја, 3 терени/Баболат

04.10.2016

главен турнир 32 разигрување

42 недела

15-17 Октомври

 

Мастерс Првенство на Македонија 

 

П, 14 години Јуниори и Јуниорки

ТК Тенниспарк -Скопје

071 376 992

Земја 4 терени/Баболат

MTF

8 Ucesnici МТФ

15-17 Октомври

Зелен турнир

 

П, 11 години момчиња и девојчиња

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

Земја 3 терени/Баболат Зелени Топки

11.10.2016

главен турнир 32 разигрување

15-17 Октомври

Проект Детски Тенис

 

Црвен тенис, Потокалов тенис:
девојчиња и момчиња

ТК ИТЦМ-Скопје

070 338289

2 тврда + 2 тепих терени/Баболат Зел.Топ.

13.10.2016

неограничено

15-17 Октомври

Лига во Тенис на Македонија

 

П. Дв.  Ветерани
номинација екипи
записници од лига

ТК Црна Река – Кавадарци  075 660-665

Земја 4 терени/Баболат

MTF

максимум 8 екипи

43 недела

22-24 Октомври

Мастерс Првенство на Македонија 

 

П, 16 години, Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

Земја 2 терени/Баболат

MTF

8 -те најдобри

22-24 Октомври

Мастерс Првенство на Македонија 

 

П. Ветерани 50+, Ветерани 50-

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

Земја 2 терени/Баболат

MTF

 

8 -те најдобри

22-24 Октомври

Отворено Првенство на Македонија

 

П, 12 години Јуниори и Јуниорки

ТК Евросет-Скопје                 070 843 054        

Земја, 3 терени/Баболат

19.10.2016/
20.10.2016

главен турнир 32 разигрување

24-25
Октомври

Мастерс Првенство на Македонија 

 

Поединечно  Мажи

Дополнително ќе се Објави

Земја 2 терени/Баболат

MTF

8 -те најдобри

44 недела

29-31 Октомври

Мастерс Првенство на Македонија

П, 18 години, Јуниори и Јуниорки

ТК Југ-Скопје

075 430405   02 5511896

Земја 2 терени/Баболат

MTF

8 -те најдобри

 

 

Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup