крајни ранг листи 2013
 
  жени мажи поединечно

 мажи двојки
 пласман на турнирите до 11 години 2013
 пласман на турнирите до 12 години 2013
 јуниори до 14
 јуниорки до 14
 јуниори до 16
 јуниорки до 16
 јуниори до 18
 јуниорки до 18
 ветеранки

 Ветерани 50 и помлади
 ветерани двојки

  Ветерани 50 и постари
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup