топ новости

ВЕСТИ
Новина-промена на дата за Државно Првенство за Мажи (поединечно и двојки) и Жени и детски тенис- Борец -ВелесДржавно Првенство до 16 и ОПМ Ветерани
1.08.201922.05.2019
повеќе >>повеќе >>
 
резултати 1 селекција за избор на ученици од 1ва година од Националната Спортска Академија - Тенис во учебната 2019/2020 годинаНеготино-ЗЕЛЕН ТЕНИС
17.05.201916.05.2019
повеќе >>повеќе >>
НАСТАНИ
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup
ГАЛЕРИЈА