Ранг листи 2018
 Ранг листи 2018
     јуниори до 14       јуниорки до 14                           
     јуниори до 16      јуниорки до 16
     јуниори до 18      јуниорки до 18
    Мажи поединечно
     Мажи двојки
     Жени
     Ветерани 50-      ветерани 50+
      пласман на зелените турнири во 1/4 финале, 1/2 финале и финале
   пласман на портокаловите турнири во 1/4 финале, 1/2 финале и финале
      пласман на турнирите до 12 години во 1/4 финале, 1/2 финале и финале
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup