Ветерански Комитетодлуки  2021 година

ОДЛУКА БРОЈ

ОПИС

 

Одлуки поврзани со тековното работење на ТФСМ

3.2.

Одлука за определување на висинита на котизација за организација и учество на турнирите од Календарот на ТФСМ, ТЕ и ИТФ за 2021година

 

3.4.

Одлука за определување на висината на таксата за годишна регистрација на ветерани во 2021 година

 

2020
3.4. Одлука за определување на висината на таксата за годишна регистрација на натпреварувачи во 2020 година
5.30.1  5.30.Одлука и Правила и прописи за Ветерани

Контакт

ТЕНИСКА ФЕДЕРАЦИЈА на СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
ул: Митрополит Теодосиј гологанов број 149/2 - локал 3
1000 СКОПЈЕ
тел/факс: +389 2 3229 687
Е-маил: mtf@unet.com.mk

Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup