АМС
Проекти со Агенција за Млади и Спорт

Предлог ранг-листа за Ваучер 2022 - Клубови

Предлог ранг-листа за Ваучер 2022 - Тенисери


Добиени Ваучери 2022

Листа на СПОРТИСТИ корисници на средства од даночно слободување за 2022 година

Листа на СПОРТСКИ КЛУБОВИ корисници на средства од даночно ослободување за 2022 година
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup