Судиско Натпреварувачки Комитет


2021

ОДЛУКА БРОЈ

ОПИС

 

Одлуки поврзани со тековното работење на ТФСМ

3.8.

Одлука за определување на висинита на таксата за лиценцирање на тениски судии во 2021година

 

3.9.

Одлука за определување на висинита на надоместокот за судии за турнири од календарот на ТФСМ и меѓународни турнири за 2021 година

 

3.10.

Одлука за определување на Делегати/Врховни Судии на ТФСМ за 2021 година

 

3.11.

Одлука за определување на висината на таксата за учество на курс за Делегати/Главни судди на ТФСМ и за Судии на стол и линиски судии за 2021 година

 

7.35

 

Одлука за донесување на Календар за натпреварување на ТФСМ за 2021 година

 

7.35.1

Календар за натпреварување на ТФСМ за 2021 година


2020

3.8..     Одлука за определување на висинита на таксата за лиценцирање на тениски судии во 2020 година
3.9.      Одлука за определување на висинита на надоместокот за судии за турнири од календарот на ТФСМ и меѓународни турнири за 2020
година

3.10.    Одлука за определување на Делегати/Врховни Судии на ТФСМ за 2020 година

3.11.    Одлука за определување на висината на таксата за учество на курс за Делегати/Главни судди на МТФ за 2020 година и определување на вкупните трошоци за организација на курсот за Делегати/Главни  судди на ТФСМ за 2020 година

4.         Именувања на Претседатели на Комитети на ТФСМ за 2020 година
4.24     Одлука за именување на Претседатели на Комитети на ТФСМ според Организационата Шема на ТФСМ


Контакт

ТЕНИСКА ФЕДЕРАЦИЈА на СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
ул: Митрополит Теодосиј гологанов број 149/2 - локал 3
1000 СКОПЈЕ
тел/факс: +389 2 3229 687
Е-маил: mtf@unet.com.mk
 Листа на судии за   2015 година

  Одлука за висина на дневници за тениски судии за 2015 година

  Одлука за висина на годишна лиценца за тениски судии за 2015 годна тениски судии во 2011

 одлука за лиценцирање на тениски судии за 2012

 одлука за избор на Делегати/Врховни судии за 2012 година и страна 2

Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup