крајни ранг листи 2010

 јуниори 14

 јуниорки 14

 јуниори 16

 јуниорки 16

 јуниори 18

 јуниорки 18

 жени

 мажи поединечно

 мажи двојки

 ветерани 50 и помалку

 ветерани 50 и повеќе
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup