Календар
Зимско Отворено Првенство на Македонија до 16
24 - 27 февруари 2018

ТУРНИР КАТЕГОРИЈА КЛУБ ОРГАНИЗАТОР ТЕРЕНИ / ТОПКИ РОК ЗА ПРИЈАВА
РОК ЗА ОДЈАВА
ФОРМАТ
Зимско Отворено првенство на Македонија П, јуниори и јуниорки до 16 години

Тениски клуб Тениска Академија-Скопје

2 тврда / Баболат

21/02/2018
22/02/2018

главен турнир 32


Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup