Календар
Отворено Првенство за Јуниори и Јуниорки до 12 години
7 - 9 мај 2022

Тениската Федерација на Северна Македонија, Ве поканува да учествувате на Отвореното Првенство на Македонија во конкуренција на Јуниори и Јуниорки до 12 години, кое ќе се одржи во организација на ТК Борец-Велес, во период од 07-09 Мај 2022 година.

Пропозиции
Ждреб Јуниори и Јуниорки
Распоред на играње: Сабота и Недела
Резултати Јуниори и Јуниорки


Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup