Календар
Зимско Отворено Првенство на Македонија до 14
27 - 29 февруари 2016

ТУРНИР КАТЕГОРИЈА КЛУБ ОРГАНИЗАТОР ТЕРЕНИ / ТОПКИ РОК ЗА ПРИЈАВА
РОК ЗА ОДЈАВА
ФОРМАТ
Зимско Отворено Првенство на Македонија П, 14 години јуниори и јуниорки

Тениски клуб Југ-Скопје 075 430405 или 02 551 1896

2 земја /Баболат 16/01/2018
17/01/2018
главен турнир 32


Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup