Календар
Отворено Првенство на Македонија за Јуниори и Јуниорки до 14 години
30 април 2022 - 2 мај 2022

Почитувани клубови, членови на ТФСМ,

Ве покануваме да учествувате на Отвореното Првенство на Македонија во конкуренција за Јуниори и Јуниорки до 14 години кое ќе се одржи во организација на ТК Тенниспарк Поинтер Скопје, од 30.04.- 02.05.2022 година.


Резултати Јуниори и Јуниорки


Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup