Календар
Зимско Отворено Првенство на Македонија до 12
10 - 12 март 2018

ТУРНИР КАТЕГОРИЈА КЛУБ ОРГАНИЗАТОР ТЕРЕНИ / ТОПКИ РОК ЗА ПРИЈАВА
РОК ЗА ОДЈАВА
ФОРМАТ

Зимско отворено првенство на Македонија

П, 12 години, Јуниори и јуниорки Тениски клуб АТК-Скопје 2 тврда/ Баболат 07/03/2018
08/03/2018
главен турнир 32


Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup