Календар
Зимско Отворено Првенство до 12 години
22 - 25 јануари 2022

Зимско отворено првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години

ТК МОНДАНО Скопје (Тениски комплекс во Гимназијата Ј.Броз Тито)


Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup