Календар
Мастерс Првенство на Македонија до 14
27 - 29 октомври 2018

ТУРНИР КАТЕГОРИЈА КЛУБ ОРГАНИЗАТОР ТЕРЕНИ / ТОПКИ РОК ЗА ПРИЈАВА
РОК ЗА ОДЈАВА
ФОРМАТ

Мастерс Првенство на Македонија

П, 14 години јуниори и јуниорки

ТК Југ-Скопје

4 земја/ Баболат

МТФ

 8 најдобро рангирани


Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup