Календар
ИТФ Школо за Тениски Судии на Стол и Линиски судии (Национално ниво)
16 - 18 мај 2022

Почитувани Клубови членки на ТФСМ,

Ве известуваме дека во период од Понеделник 16 Мај до Среда 18 Мај 2022 година ќе се одржи ИТФ Школо за Тениски Судии и Линиски судии (Национално Ниво).

Сите заинтересирани кандидати да го пријават своето учество доставувајќи ни ги следните информации на електронска пошта на sudiskonatprevaruvacki@tfsm.mk .

потребни документи


Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup