Календар
Зелен турнир до 11 години
27 - 29 октомври 2018

 
ТУРНИР КАТЕГОРИЈА КЛУБ ОРГАНИЗАТОР ТЕРЕНИ / ТОПКИ Рок за потврда на учество ФОРМАТ
Зелен тенис     П, 11 години, момчиња и девојчиња    

Тениски клуб Љуботен-Тетово

  4 земја/ ИТФ     24/10/2018
25/10/2018

главен турнир: 32Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup