Календар
Лига за Ветерани на Македонија
20 - 22 октомври 2018

ТУРНИР КАТЕГОРИЈА КЛУБ ОРГАНИЗАТОР ТЕРЕНИ / ТОПКИ РОК ЗА ПРИЈАВА
РОК ЗА ОДЈАВА
ФОРМАТ
Лига за Ветерани на Македонија

П, Дв, Ветерани 50- и 50+ години

Тениски клуб Црна Река-Кавадарци
043 411 270
4 земја/Баболат

17/10/2018

МТФ


Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup