Календар
Зимско Отворено Првенство на Македонија до 18
17 - 20 февруари 2018

ТУРНИР КАТЕГОРИЈА КЛУБ ОРГАНИЗАТОР ТЕРЕНИ / ТОПКИ РОК ЗА ПРИЈАВА
РОК ЗА ОДЈАВА
ФОРМАТ
Зимско Отворено Првенство на Македонија П, за јуниори и јуниорки до 18 години

Тениски клуб Југ-Скопје

2 земја/ Баболат

14/02/2018
15/02/2018

главен турнир 32


Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup