Календар
Зимско Отворено Првенство на Македонија за Ветерни
23 - 26 февруари 2018

ТУРНИР КАТЕГОРИЈА КЛУБ ОРГАНИЗАТОР ТЕРЕНИ / ТОПКИ РОК ЗА ПРИЈАВА
РОК ЗА ОДЈАВА
ФОРМАТ
Зимско Отворено Првенство на Македонија П, Ветерани мажи

Тениски клу  Тенниспарк Скопје-Скопје

2 Земја/Баболат 20/02/2018
21/02/2018
Главен турнир 32


Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup