Календар
Отворено Првенство на Македонија во конкуренција на Ветерани 30+ и 50+
7 - 9 мај 2022

Тениската Федерација на Северна Македонија Ве поканува да учествувате на Отвореното Првенство на Македонија во конкуренција на Ветерани 30+ и 50+, во организација на ТК Црна Река Кавадарци, во период од 07-09 Мај 2022 година.

Пропозиции
Ждреб Ветерани 30+ и Ветерани 50+
Распоред на играње Сабота
Резултати Ветерани 30+ и Ветерани 50+


Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup