Календар
Мастерс првенство на Македонија за Мажи
27 - 29 октомври 2018

ТУРНИР КАТЕГОРИЈА КЛУБ ОРГАНИЗАТОР ТЕРЕНИ / ТОПКИ РОК ЗА потврда на учество ФОРМАТ
Мастерс првенство на Македонија за Мажи П, Мажи

Тениски клуб Југ-Скопје

4 земја /
Баболат
МТФ 8 најдобро рангирани


Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup