Календар
ЦРВЕН И ПОРТОКАЛОВ ТЕНИС
30 април 2022 - 1 мај 2022

Почитувани клубови, членови на ТФСМ

Ве покануваме да учествувате на Турнир во Тенис во конкуренција за Јуниори и Јуниорки ЦРВЕН И ПОРТОКАЛОВ ТЕНИС, кое ќе се одржи во организација на ТК Неготино, Неготино во период од 30.04.-01.05.2022 година.

Резултати Момчиња и Девојчиња,
Резултати Црвен Тенис


Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup