Календар
Зимски турнир во тенис за црвен и портокалов тенис
15 - 16 јануари 2022

Зимски турнир во тенис за јуниори и јуниорки до црвен и портокалов тенис

Тениски клуб Мондано Скопје (во кругот на Гимназијата Јосип Броз Тито)

Турнирот се одложува и истиот се планира да се одржи во истиот клуб, во период од 05-06 Февруари 2022 год.

Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup