Вести
Второ ЗОПМ до 14 години 20,01,-23,01,2018
18-01-2018
 Повеќе

Мркев запрен во 2 коло во Естонија
17-01-2018
 Повеќе

Јотовски запрен во 1 коло на Тунис Ф2
17-01-2018
 Повеќе

Јана Стојанова со дупла круна на Божиќниот турнир во Белград
13-01-2018
 Повеќе

Јотовски поразен во 1/2 финале на Тунис Ф1
13-01-2018
 Повеќе

Симева запрена во 1/4 финале во Русија
11-01-2018
 Повеќе

ИТФ Белград Опен 2018
08-01-2018
 Повеќе

Среќна Нова 2018 година
07-01-2018
 Повеќе

Евиденција и регистрација на натпреварувачи и членови детски тенис за 2018 година
01-01-2018
 Повеќе

ИЗМЕНА ПРАВИЛА ЈУНИОРСКИ ТЕНИС
31-12-2017
 Повеќе

Детски тенис и ЗОПМ 18
22-12-2017
 Повеќе

КОНКУРС за стручни лица кои ќе работат во Спортска Академија
20-12-2017
 Повеќе

Зимско Отворено Првенство до 14 години
15-12-2017
 Повеќе

Комплетни резултати на Државното Универзитетско Првенство на Македонија
04-12-2017
 Повеќе

ДРЖАВНО УНИВЕРЗИТЕТСКО ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА ВО ТЕНИС
02-12-2017
 Повеќе

ОДДРЖАН ПРВИОТ МОДУЛ – ИТФ НИВО 2
29-11-2017
 Повеќе

Курс за тренери од Ниво 2
30-10-2017
 Повеќе

Мастерс Маж и Жени и Мастерс Ветерани 50- и 50+
26-10-2017
 Повеќе

Прва Македонска Лига за Мажи 2017
24-10-2017
 Повеќе

Мастерс 16, зелен тенис и детски тенис
19-10-2017
 Повеќе

Известување за Прва Македонска Лига за мажи на Македонија
18-10-2017
 Повеќе

ОПМ 12 и Мастерс 14
13-10-2017
 Повеќе

Комплетни резултати од Лига во тенис за Ветерани Мажи
12-10-2017
 Повеќе

Зелен турнир и Мастерс до 18
05-10-2017
 Повеќе

Горазд Србљак и Катарина Маринковиќ се Државни прваци во 2017
30-09-2017
 Повеќе

Екипно 12, Отворено првенство 16 и детски тенис
28-09-2017
 Повеќе

3 ден Државно првенство на Македонија Мажи и Жени
28-09-2017
 Повеќе

Државно Првенство на Македонија за Мажи (поединечно и двојки) и Жени (поединечно)
28-09-2017
 Повеќе

Зелен тенис и Отворено првенство на Македонија до 14
21-09-2017
 Повеќе

Државно 12 и Државно Ветерани, Фестивал на детски тенис и ОПМ 16
14-09-2017
 Повеќе

резултати Велес Опен 2017
11-09-2017
 Повеќе

Отворено првенство на Македонија за мажи и жени- Велес Опен 2017
08-09-2017
 Повеќе

Отворено првенство на Македонија до 18 и Ветерани
07-09-2017
 Повеќе

ИНФОРМАЦИЈА за тренери-лиценцрани во МТФ за 2017
31-08-2017
 Повеќе

Отворено првенство на Македонија до 12 години
31-08-2017
 Повеќе

Отворено првенство до 14, зелен тенис и детски тенис
25-08-2017
 Повеќе

Лина загуби 1 коло квалификации на УС Опен -квалификации
23-08-2017
 Повеќе

Мацедониа Ф2 ТЕННИСПАРК ОПЕН 2017
01-08-2017
 Повеќе

конечни резултати од ТЕННИСПАРК ОПЕН 2017 Ф1
30-07-2017
 Повеќе

Јотовски утре игра 1/2 финале на Мацедониа Фи Тенниспарк Опен 2017
28-07-2017
 Повеќе

4 ден главен турнир Ф1 Тенниспарк Опен
28-07-2017
 Повеќе

4 ден Европскиот шампионат до 16 години
27-07-2017
 Повеќе

Симева загуби во 4 коло на Европско 14
27-07-2017
 Повеќе

3 ден Европско 18
26-07-2017
 Повеќе

3 ден Европско 14
26-07-2017
 Повеќе

3 ден Европско 16
26-07-2017
 Повеќе

2 ден главен турнир ИТФ јуниорски турнир ТЕННИСПАРК ОПЕН 2017
26-07-2017
 Повеќе

1 ден главен турнир на Мацедониа Ф1
25-07-2017
 Повеќе

2 ден Европско до 16 години
25-07-2017
 Повеќе

2 ден Европско до 14 години
25-07-2017
 Повеќе

1 ден Европско до 18 години
25-07-2017
 Повеќе

14 години Европски Шампионат
24-07-2017
 Повеќе

Европски шампионат до 18 години
24-07-2017
 Повеќе

16 години Европски Шампионат
24-07-2017
 Повеќе

3 ден квалификации на Мацедониа Ф1
24-07-2017
 Повеќе

Европски шампионати
23-07-2017
 Повеќе

2 ден квалификации на Мацедониа Ф1
23-07-2017
 Повеќе

1 ден квалификации на Мацедониа Ф1
22-07-2017
 Повеќе

Јотовски загуби во 1/2 финале на Грузија Ф3
21-07-2017
 Повеќе

Ана загуби во 1/2 финале на Ниш Опен 16
21-07-2017
 Повеќе

Јотовски победник во Телави
17-07-2017
 Повеќе

ОПМ 14 Прилеп и ОПМ Ветерани Меморијал Чичко Перо Савиќ
13-07-2017
 Повеќе

Бесир загуби во 1 коло на главен турнир на ИТФ 15000
12-07-2017
 Повеќе

македонските јуниори до 12 во Сливен
12-07-2017
 Повеќе

Лина победник на 25000УСД во Франција
06-07-2017
 Повеќе

Отворено првенство на Македонија до 12 години-Охрид
06-07-2017
 Повеќе

Зелен тенис и ОПМ Ветерани
30-06-2017
 Повеќе

Лина -Вимбелдон 2017
28-06-2017
 Повеќе

Детски тенис Црна Река-Кавадарци
23-06-2017
 Повеќе

Ѓорѓи и Марија Државни прваци до 18
22-06-2017
 Повеќе

Државно првенство на Македонија до 18 години
20-06-2017
 Повеќе

Ана Ристевска загуби на чекор пред пласман на главен турнир
19-06-2017
 Повеќе

Македонија 2-1 Ерменија за пласман 9-12 место
16-06-2017
 Повеќе

3 ден Македонија - Финска 0 - 3
16-06-2017
 Повеќе

Отворено Првенство на Македонија до 12 години
16-06-2017
 Повеќе

Резултати од 1ва и 2-ра селекција за учебна 2017/2018 година
16-06-2017
 Повеќе

2 ден Македонија 3 0 Камерун
15-06-2017
 Повеќе

Симева запрена во 1/4 финале на ТЕ Чачак опен до 14 години
14-06-2017
 Повеќе

1 ден Македонија 0-3 Тунис
14-06-2017
 Повеќе

Дарија 2 место на Тенниспак ОПЕН 2017
13-06-2017
 Повеќе

Македонија во групата Ц
12-06-2017
 Повеќе

Ѓорѓи и Елена Државни прваци на Македонија до 16 години
12-06-2017
 Повеќе

Државно првенство на Македонија до 16 години
12-06-2017
 Повеќе

Македонија на ФЕД КУП 2017
09-06-2017
 Повеќе

Лина на ВТА турнирот Бол 125000УСД
08-06-2017
 Повеќе

ИТФ фјучерс турнир Добој 15000УСД
07-06-2017
 Повеќе

Калин Ивановски победник на на македонското финале на ЈУГ ОПЕН 2017 до 14 години
07-06-2017
 Повеќе

Ана Ристевскa загуби 1 коло на 1 категорија 16-Фолињо, Италија
06-06-2017
 Повеќе

Ана Ристевска денес загуби во 1/4 финале на 1 категорија Италија
01-06-2017
 Повеќе

5-ти Меморијал Александар Славковски
31-05-2017
 Повеќе

Битола Опен до 14 години
31-05-2017
 Повеќе

Јотовски се пласира во 1/2 финале во Добој, БиХ
26-05-2017
 Повеќе

Јана победник во двојки на Битола Опен 2017 12 години
26-05-2017
 Повеќе

Отворено првенство за Ветерани
25-05-2017
 Повеќе

Јана поразена во 1/2 финале на Битола Опен 2017 до 12 години
23-05-2017
 Повеќе

Лина денес загуби 1 коло квалификации на Роланд Гарос 2017
23-05-2017
 Повеќе

Берк и Јана Државни прваци на Македонија до 14 години
23-05-2017
 Повеќе

Резултати од прва селекција за Спортска Гимназија учебна 2017/2018
19-05-2017
 Повеќе

Државно првенство на Македонија до 14 години
17-05-2017
 Повеќе

Лина примена на квалификации на Роланд Гарос 2017
16-05-2017
 Повеќе

Обрад Марковски запрен во 1/4 финале на итф до 18 МОНТЕНЕГРО ОПЕН
15-05-2017
 Повеќе

селекција за избор на ученици од 1ва година од Националната Спортска Академија - Тенис во учебната 2017/2018 година
13-05-2017
 Повеќе

Лина запрена во 1/2 финале на 25000 УСД Рим
12-05-2017
 Повеќе

Симева и Бугариќ победници во двојки во Никшиќ
12-05-2017
 Повеќе

Јана Стојанова со двојна круна на ТЕ 12 Прокупље
12-05-2017
 Повеќе

ОПМ Ветерани, детски тенис и ОПМ 12-одложен
12-05-2017
 Повеќе

Лина запрена во 1/2 финале на ИТФ 25,000 Рим
10-05-2017
 Повеќе

Србљак од денес на Ф1 15000 Бугарија
10-05-2017
 Повеќе

Лина со успешен старт на ИТФ 25000 УСД Рим
09-05-2017
 Повеќе

6 ден главен турнир ИТФ јуниорски турнир скопје опен 2017
06-05-2017
 Повеќе

5 ден главен турнир ИТФ јуниорски турнир скопје опен 2017
05-05-2017
 Повеќе

Зелен Турнир ТК Тенниспарк Скопје-Скопје
04-05-2017
 Повеќе

4 ден главен турнир ИТФ јуниорски турнир скопје опен 2017
04-05-2017
 Повеќе

3 ден главен турнир ИТФ јуниорски турнир скопје опен 2017
03-05-2017
 Повеќе

2 ден главен турнир ИТФ јуниорски турнир скопје опен 2017
02-05-2017
 Повеќе

Лина загуби во финале во Тунис на ИТФ 60,000
02-05-2017
 Повеќе

1 ден главен турнир ИТФ СКОПЈЕ ОПЕН 2017
01-05-2017
 Повеќе

Последен ден од турнир ИТФ јуниорски турнир ТЕННИСПАРК ОПЕН 2017
30-04-2017
 Повеќе

5 ден главен турнир ИТФ јуниорски турнир ТЕННИСПАРК ОПЕН 2017
29-04-2017
 Повеќе

Отворено првенство за Ветерани
28-04-2017
 Повеќе

Јана победник, а Марко финалист на турнирот до 12 на ТЕ турнир во Улцињ
28-04-2017
 Повеќе

4 ден главен турнир ИТФ јуниорски турнир ТЕННИСПАРК ОПЕН 2017
28-04-2017
 Повеќе

Лина утре во финале на ИТФ 60000 Тунис
28-04-2017
 Повеќе

Лина утре во 1/4 финале на ИТФ 60000 Тунис
27-04-2017
 Повеќе

Меморијал Дејан Доноски ОПМ 12
27-04-2017
 Повеќе

3 ден главен турнир ИТФ јуниорски турнир ТЕННИСПАРК ОПЕН 2017
27-04-2017
 Повеќе

Јана и Марко утре во финале до 12 на ТЕ турнир во Улцињ
27-04-2017
 Повеќе

Јана, Марко и Лука денес во 1/4 финале на ТЕ турнир до 12 години во Улцињ
26-04-2017
 Повеќе

2 ден главен турнир ИТФ јуниорски турнир ТЕННИСПАРК ОПЕН 2017
26-04-2017
 Повеќе

Лина успешно стартуваше на ИТФ 60,000усд ТУНИС
25-04-2017
 Повеќе

1 ден главен турнир ИТФ јуниорски турнир ТЕННИСПАРК ОПЕН 2017
25-04-2017
 Повеќе

Лина од утре на ИТФ Фјучерс турнир вреден 60000 УСД во Тунис
24-04-2017
 Повеќе

2 ден ИТФ јуниорски турнир ТЕННИСПАРК ОПЕН 2017
24-04-2017
 Повеќе

Ѓорѓи Јанкуловски благодарение на МОК кај Никола Пилиќ
24-04-2017
 Повеќе

1 ден ИТФ јуниорски турнир ТЕННИСПАРК ОПЕН 2017
23-04-2017
 Повеќе

ИТФ јуниорски турнир ТЕННИСПАРК ОПЕН 2017
22-04-2017
 Повеќе

Лина победник во двојки на ИТФ 25000 Чиасо, Швајцарија
22-04-2017
 Повеќе

ОПМ 14 и детски тенис црвен и портокалов турнир
21-04-2017
 Повеќе

Лина денес игра 1/4 финале сингл и 1/2 финале дубл
21-04-2017
 Повеќе

Лина со победа во 2 коло сингл и 1/4 финале двојки на ИТФ 25000 УСД - Чиасо, Швајцарија
20-04-2017
 Повеќе

Лина стартуваше со победа на 25000УСД во Швајцарија
18-04-2017
 Повеќе

Лина денес загуби во 3 коло квалификации Биел, Швајцарија
10-04-2017
 Повеќе

Лина победи 2 коло квалификации во Биел, Швајцарија
09-04-2017
 Повеќе

Дејвис Куп 2017
08-04-2017
 Повеќе

Лина стартуваше со победа на ВТА Ladies Open Biel Bienne - Biel, Швајцарија
08-04-2017
 Повеќе

Македонија -Луксембург 1-2
08-04-2017
 Повеќе

3 натпревар Македонија- Молдавија 2-1
07-04-2017
 Повеќе

2 натпревар Македонија-Исланд 3-0
07-04-2017
 Повеќе

Македонија -Малта 2-1 Македонија -Исланд
07-04-2017
 Повеќе

Официјална награда од Тенис Европа за Ведран и Ѓорѓи
06-04-2017
 Повеќе

Ана утре во 1/4 финале на ЈАСОН КУП до 16 годни
06-04-2017
 Повеќе

ОПМ 12 Трофеј Дамјан Димиќ и зелен турнир
06-04-2017
 Повеќе

МАКЕДОНИЈА -МАЛТА 1:1 продолжува утре
06-04-2017
 Повеќе

2 ден Дејвис Куп Македонија-Малта и Македонија Исланд
05-04-2017
 Повеќе

Македонија извлечена во група Б
04-04-2017
 Повеќе

Македонската репрезентација стартуваше со тренинзи во Созопол
03-04-2017
 Повеќе

Лина победник во двојки на ИТФ 25000 УСД - Санта Маргарита ди Пула
01-04-2017
 Повеќе

ОПМ 14, ОПМ Ветерани и детски тенис
30-03-2017
 Повеќе

Дејвис Куп 2017
29-03-2017
 Повеќе

Трето Зимско Отворено Првенство до 18 години
23-03-2017
 Повеќе

Лина го заврши настапот на Santa margherita di Pula
23-03-2017
 Повеќе

5 ден 2 турнир на Источно Европски Шампионат до 14 години
17-03-2017
 Повеќе

Второ Зимско Отворено Првенство за Ветерани
16-03-2017
 Повеќе

4 ден Источно Европски Шампионат до 12 години
16-03-2017
 Повеќе

4 ден 2 турнир на Источно Европски Шампионат до 14 години
16-03-2017
 Повеќе

3 ден 2 турнир на Источно Европски Шампионат до 14 години
15-03-2017
 Повеќе

3 ден Источно Европски Шампионат до 12 години
15-03-2017
 Повеќе

2 ден Источно Европски Шампионат до 12 години
14-03-2017
 Повеќе

2 ден 2 турнир на Источно Европски Шампионат до 14 години
14-03-2017
 Повеќе

5 ден Источно Европски Шампионат до 14 години
14-03-2017
 Повеќе

1 ден 2 турнир на Источно Европски Шампионат до 14 години
13-03-2017
 Повеќе

1 ден Источно Европски Шампионат до 12 години
13-03-2017
 Повеќе

4 ден Источно Европски Шампионат до 14 години
10-03-2017
 Повеќе

Источно Европски Шампионат до 12 години
10-03-2017
 Повеќе

второ Зимско Отворено Првенство до 12 и зелен тенис
09-03-2017
 Повеќе

3 ден Источно Европски Шампионат до 14 години
09-03-2017
 Повеќе

2 ден Источно Европски Шампионат до 14 години
08-03-2017
 Повеќе

1 ден Источно Европски Шампионат до 14 години
07-03-2017
 Повеќе

Источно Европски Шампионат до 14 години
06-03-2017
 Повеќе

втор зимски детски турнир ИТЦ Македонија-Скопје
03-03-2017
 Повеќе

2 ЗОПМ до 16 и 1 ЗОПМ Ветерани
23-02-2017
 Повеќе

ЗОПМ 18 Тениска Академија-Скопје
16-02-2017
 Повеќе

ЗОПМ до 12 години
03-02-2017
 Повеќе

Лина запрена во 1 коло на 25000 Гренобл, Франција
31-01-2017
 Повеќе

Зимско Отворено Првенство до 16 години
27-01-2017
 Повеќе

Зимско Отворено Првенство на Македонија до 14
20-01-2017
 Повеќе

Лина загуби на чекор пред главниот турнир
14-01-2017
 Повеќе

Томи поразен во 2 коло на главен турнир Ф3 Флорида УСА
11-01-2017
 Повеќе

Лина експресно за 52 минути победи 2 коло квалификации на Аустралиан Опен 2017
11-01-2017
 Повеќе

Михаил и Обрад победници на ИТФ турнирот Белград ОПен 2017
10-01-2017
 Повеќе

Лина и Димитар се подготвуваат за настапот на Аустралиан Опен 2017
08-01-2017
 Повеќе

Ѓорѓи и Ведран прогласени од Тенис Европа за најдобар пар во двојки за 2016 година
30-12-2016
 Повеќе

Среќни Новогодишни и Божиќни Празници
26-12-2016
 Повеќе

Лина -спортистка на годината
26-12-2016
 Повеќе

Зимско Отворено првенство 18 и детски турнир
23-12-2016
 Повеќе

Листа на пријавени за обука за допингот во спортот
22-12-2016
 Повеќе

Зимско Отворено Првенство до 14
16-12-2016
 Повеќе

Eднодневна обука за допингот во спортот
15-12-2016
 Повеќе

Ана Ристевска победник на турнир Малта
12-12-2016
 Повеќе

Томи и Бесир од утре на 10000 УСД Шарм Ел Шеик
21-11-2016
 Повеќе

Горазд и Меги поразени во 1 коло главен турнир во Анталија 10000УСД
21-11-2016
 Повеќе

Лина продолжува во 1/2 финале двојки на 25000 Валенсија, Шпанија
20-11-2016
 Повеќе

Лина загуби во 1 коло на главен турнир на 125000 во Франција
13-11-2016
 Повеќе

Мастерс турнир за јуниори-ки до 18 години
28-10-2016
 Повеќе

ОПМ 12, Мастерс 16 и Ветерани
21-10-2016
 Повеќе

Лина запрена во 1/4 финале сингл и дубл на 100,000УСД во Шарм Ел Шеик, Египет
20-10-2016
 Повеќе

Курс Ниво 1
19-10-2016
 Повеќе

Мастерс 14, зелен тенис и детски тенис
14-10-2016
 Повеќе

Курс за тренери
14-10-2016
 Повеќе

Лига за Ветерани 2016
13-10-2016
 Повеќе

ОПМ 12,18 и Ветерани
07-10-2016
 Повеќе

Зелен Тенис и Екипно првенство до 12 години
30-09-2016
 Повеќе

Грабул државен првак во 2016
30-09-2016
 Повеќе

Лина победи во финале двојки на 50,000УСД +Х во Франција
24-09-2016
 Повеќе

Фестивал на детски тенис- Т.К. Битола-Битола
23-09-2016
 Повеќе

Србљак денес загуби во 1/4 финале на главен турнир на 10,000УСД во Сокобања, Србија
23-09-2016
 Повеќе

Михаил загуби во 1/2 финале на ИТФ 18, Тирана
23-09-2016
 Повеќе

Отворено првенство за јуниори и јуниорки до 16 години
22-09-2016
 Повеќе

Панче Арсов и Властимир Гламочанин се Државни прваци на Македонија за Ветерани
20-09-2016
 Повеќе

Јана Стојанова и Борис Мркев нови Државни прваци до 12 години
20-09-2016
 Повеќе

Државно Првенство 12 и Државно Првенство Ветерани
16-09-2016
 Повеќе

Михаил победник, а Ѓорѓи и Ана финалисти на ТЕ 16 во Тирана
15-09-2016
 Повеќе

Лина заврши со 1/2 финале сингл и победник двојки на 25000Добрич, Бугарија
14-09-2016
 Повеќе

Лина стартуваше со победа а Меги со пораз на 25000усд Добрич, Бугарија
13-09-2016
 Повеќе

Лина на 25000 Добрич, Бугарија
12-09-2016
 Повеќе

Ведран победник на ТЕ Тирана
09-09-2016
 Повеќе

Детски тенис Академија Скопје
09-09-2016
 Повеќе

Отворено првенство за Ветерани
02-09-2016
 Повеќе

Отворено првенство на Македонија во тенис - Сениори
22-08-2016
Отворено првенство на Македонија во тенис - Сениори od 29.08 - 01.09.2016 Велес Опен Повеќе

Отворено првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години ТК ЕВРОСЕТ-Скопје
12-08-2016
 Повеќе

КОНКУРС МТФ
09-08-2016
 Повеќе

Отворено првенство на Македонија до 12 во Тенниспарк Скопје-Скопје
05-08-2016
 Повеќе

ЛИНА влезе на квалификации на 2016 УС ОПЕН
04-08-2016
 Повеќе

Јанкуловска и Кржовска денес во 1/2 финале на 2016 ЦРНА РЕКА ОПЕН ТЕ 16
03-08-2016
 Повеќе

Јотовски заврши со настап на Ф2 во Сомбор, Србија
28-07-2016
 Повеќе

Зелен турнир ТК МТП
21-07-2016
 Повеќе

Отворено првенство на Македонија за Ветерани
21-07-2016
 Повеќе

Европски шампионат до 18 години
18-07-2016
 Повеќе

Европски Шампионат 16 години
18-07-2016
 Повеќе

Европски Шампионат до 14 години
18-07-2016
 Повеќе

Отворено првенство на Македонија до 12 години-Прилеп
14-07-2016
 Повеќе

ITF го откажа турнирот 50.000 Бурса, Турција
12-07-2016
 Повеќе

комплетни резултати од трите фјучерси
11-07-2016
 Повеќе

Лина од утре на 50.000 усд во Бурса, Турција
11-07-2016
 Повеќе

ОПМ 14, Меморијал Чичко Перо Савиќ
08-07-2016
 Повеќе

Македонија Ф3, ТЕННИСПАРК СКОПЈЕ Опен 2016
06-07-2016
 Повеќе

Лина победник во двоки и финалист сингл на 25000УСД Торино
06-07-2016
 Повеќе

Македонија Ф2, ТЕННИСПАРК СКОПЈЕ Опен 2016
01-07-2016
 Повеќе

Лина побединк во сингл и дубл на 25,000УСД Штутгарт
01-07-2016
 Повеќе

Отворено првенство на Македонија за Ветерани
01-07-2016
 Повеќе

Отворено првенство на Македонија до 16 години
30-06-2016
 Повеќе

Македонија Ф1, ТЕННИСПАРК СКОПЈЕ 2016
21-06-2016
 Повеќе

Државно Првенство до 18 години
21-06-2016
 Повеќе

последен ден за пласман главен турнир
20-06-2016
 Повеќе

Трофеј Дамјан Димиќ и ОПМ Ветерани
16-06-2016
 Повеќе

Тенниспарк -ПОКАНА ЗА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА МЕДИУМИ
15-06-2016
 Повеќе

Зелен тенис Тениска Академија-Скопје
10-06-2016
 Повеќе

Резултати од селекција спортска гимназија за учебната 2016/2017
09-06-2016
 Повеќе

АНА, ЃОРЃИ и ВЕДРАН денес во 1/2 финале на ЈУГ ОПЕН 2016 - 14У
07-06-2016
 Повеќе

Лина за успешан старт на 25000 Падова, Италија
07-06-2016
 Повеќе

Јанкуловски и Огњановска победници на 14 БИТОЛА ОПЕН 2016
06-06-2016
 Повеќе

Отворено Првенство на Македонија до 16 години
03-06-2016
 Повеќе

Меморијал Александар Славковски
02-06-2016
 Повеќе

Ана Ристевска и Ѓорѓи Јанкуловски се Државни прваци до 14 за 2016
31-05-2016
 Повеќе

Отворено првенство за Ветерани
27-05-2016
 Повеќе

Шендрит запрен во 1 коло на Бугарија Ф2
26-05-2016
 Повеќе

Јотовски утре во 1/4 финале
26-05-2016
 Повеќе

Бојан поразен 1 коло квалификации на Роланд Гарос 2016
26-05-2016
 Повеќе

Михаил Кусески и Нора Христовска се Државни прваци до 16
26-05-2016
 Повеќе

Државно првенство на Македонија до 14 години
26-05-2016
 Повеќе

Илин Станкоски загуби во 1/2 финале на Битола Опен 2016
26-05-2016
 Повеќе

1/4 финалиња на БИТОЛА ОПЕН 2016 до 12 години
25-05-2016
 Повеќе

Ветерански турнир ТК ЈУГ
23-05-2016
 Повеќе

Битола Опен 2016 до 12
23-05-2016
 Повеќе

ОПМ 12, детски тенис и ДПМ 16
20-05-2016
 Повеќе

Зелен тенис и ОПМ 14
13-05-2016
 Повеќе

Корегирани пропозоции за детски тенис Леонтиќ спорт 21-22.05.2016
13-05-2016
 Повеќе

Лина запрена во 2 коло на $25,000 Gyor
12-05-2016
 Повеќе

Бојан запрен во 3 коло во Италија
12-05-2016
 Повеќе

Мркев поразен во 1/2 финале во Прокупље
12-05-2016
 Повеќе

Поместување на Државно Првенство на Македонија до 16 години
12-05-2016
 Повеќе

OПM Меморијал Благој Едровски и ОПМ Ветерани и детски турнир ФанТенис и Црна Река -Кавадарци
06-05-2016
 Повеќе

Упис на ученици за учебна година 2016/2017 во спортска гимназија-паралелка тенис
06-05-2016
 Повеќе

Михаил победник на ТИРАНА ОПЕН 2016
22-04-2016
 Повеќе

тројца македонски тенисери во финале на ТЕ 16 Тирана опен 2016
22-04-2016
 Повеќе

Отворено првенство на Македонија за јуниори-ки до 18 години
22-04-2016
 Повеќе

До сега 3 Македонски тенисери во 1/2 финале на ТЕ до 16 во Тирана
20-04-2016
 Повеќе

Jавен повик за селекција на ученици во СА 2016
19-04-2016
 Повеќе

Македонија е 3 место на Фед Куп, Улцињ
15-04-2016
 Повеќе

Отворени првенства - Меморијал Дејан Доноски и Ветерани
15-04-2016
 Повеќе

Ана стигна до финале во Тирана
15-04-2016
 Повеќе

Обрад денес игра 1/2 финале
15-04-2016
 Повеќе

Бојан поразен во 1/2 финале на Пловдив Куп
15-04-2016
 Повеќе

4 ден 3 натпревар во група Македонија -Исланд 3-0
15-04-2016
 Повеќе

3 ден Фед Куп Македонија е слободна
14-04-2016
 Повеќе

Лина загуби во 1/2 финале на на 50.000$ Истанбул
14-04-2016
 Повеќе

Бојан победи во 1/4 финале Пловдив Куп
14-04-2016
 Повеќе

Прв тренинг камп во 2016 година
13-04-2016
 Повеќе

Лина утре во 1/4 финале на 50,000 Истанбул
13-04-2016
 Повеќе

Бојан во 1/4 финале, a Ѓорѓи запрен во 2 коло во Пловдив
13-04-2016
 Повеќе

2 ден Македонија -Ирска 2-1
12-04-2016
 Повеќе

Јуниори до 14 на турнир Тирана Опен 2016
12-04-2016
 Повеќе

Јуниорите до 16 години на турнир во Панчево, Србија
12-04-2016
 Повеќе

Бојан и Ѓорги во 2 коло на Пловдив Куп до 18
12-04-2016
 Повеќе

Лина со успешен старт на главен турнир на $50,000 Istanbul
12-04-2016
 Повеќе

Листа на кандидати избрани за учество на обука за Делегати
12-04-2016
 Повеќе

1 ден Македонија -Ерменија 2-1
12-04-2016
 Повеќе

Македонија извлечена во Група Б
11-04-2016
 Повеќе

Обука за Врховни Судии/ Делегати во 2016
11-04-2016
 Повеќе

Fed Cup репрезентацијата заминува утре за Улцињ
08-04-2016
 Повеќе

Зелен турнир и ОПМ 12
08-04-2016
 Повеќе

Детски турнир
01-04-2016
 Повеќе

Трето Отворено првенство на Македонија до 16 години
31-03-2016
 Повеќе

FED CUP 2016- Номинација
30-03-2016
 Повеќе

Бојан загуби во 2 коло
30-03-2016
 Повеќе

Бојан со успешен старт на втор турнир во Шпанија
29-03-2016
 Повеќе

Бојан загуби во 1/2 финале
25-03-2016
 Повеќе

трето ОПМ до 12 и трето ОПМ до 16
24-03-2016
 Повеќе

Бојан победи во 1/4 финале
23-03-2016
 Повеќе

Бојан успешно стартуваше во Шпанија
23-03-2016
 Повеќе

Македонските тенисери на Ф11 во Тунис
23-03-2016
 Повеќе

последен ден на Источно Европски Шампионат
18-03-2016
 Повеќе

Второ Зимско Отворено Ветеранско првенство
18-03-2016
 Повеќе

Јотовски поразен во 2 коло на Тунис Ф10
17-03-2016
 Повеќе

Лина загуби во 1/2 финале
17-03-2016
 Повеќе

Ѓорѓи утре игра финале на Источно Европско 14 2 недела
17-03-2016
 Повеќе

3 ден 2 недела на ИТФ ТЕ Источно Европски шампионат 2016
16-03-2016
 Повеќе

Успешен старт на Лина во Тунис
16-03-2016
 Повеќе

Мркев загуби во 3 коло
16-03-2016
 Повеќе

Мркев со успеси на ТЕ до 12 во Анталија
15-03-2016
 Повеќе

Томи и Бесир денес почнуваат со настап на Тунис Ф10
15-03-2016
 Повеќе

Лина и Меги на вториот турнир во Тунис
15-03-2016
 Повеќе

2 ден 2 недела на ИТФ ТЕ Источно Европски шампионат 2016
15-03-2016
 Повеќе

1 ден 2 недела на ИТФ ТЕ Источно Европски шампионат 2016
14-03-2016
 Повеќе

Ѓорги победник на 1 недела од Источно Европски Шампионат до 14
12-03-2016
 Повеќе

2016 Тенниспарк Скопје организатори на три Фјучерс турнири
11-03-2016
 Повеќе

5 ден 1 недела-Источно Европско
11-03-2016
 Повеќе

Лина загуби во 1/2 финале
11-03-2016
 Повеќе

Зимско Отворено до 12 и Зимски зелен турнир
11-03-2016
 Повеќе

Лина денес во 1/4 финале
11-03-2016
 Повеќе

4 ден 1 недела Ѓорѓи утре во финале
11-03-2016
 Повеќе

3 ден 1 недела на ИТФ Те развоен шампионат 2016
10-03-2016
 Повеќе

Бојан поразен денес во Хрватска
09-03-2016
 Повеќе

Томи и Бесир поразени во 1 коло во Тунисс со настап во Тунис
09-03-2016
 Повеќе

Успешен старт на Лина во Тунис
09-03-2016
 Повеќе

2 ден 1 недела на ИТФ Те развоен шампионат 2016
09-03-2016
 Повеќе

1 ден 1 недела на ИТФ Те развоен шампионат 2016
08-03-2016
Успешен старт на репрезентацијата до 14 години Повеќе

1 недела на Источно Европски Шампионат 14 години
07-03-2016
 Повеќе

Пласман на Дејвис Куп Евроспка група 3
07-03-2016
 Повеќе

Маедонија e 5 место
05-03-2016
 Повеќе

Дејвис Куп Европска група 3
05-03-2016
 Повеќе

Втор детски турнир
04-03-2016
 Повеќе

3 ден Македонија -Ирска 12
04-03-2016
 Повеќе

3 ден дерби натпревари во сите групи
04-03-2016
 Повеќе

2 натпревар Македонија Албанија 3-0
03-03-2016
 Повеќе

1 ден Македонија : Ерменијa 3-0
02-03-2016
 Повеќе

Среда, Македонија Ерменија 16 часот
01-03-2016
 Повеќе

Македонија во група Б
01-03-2016
 Повеќе

Извлекување на ждреб за Дејвис Куп
01-03-2016
 Повеќе

Дејвис Куп 2016
28-02-2016
 Повеќе

Второ ЗОПМ 16
26-02-2016
 Повеќе

Второ ЗОПМ до 18 години
19-02-2016
 Повеќе

прв зимски зелен турнир
12-02-2016
 Повеќе

прво ЗОПМ до 12 години
05-02-2016
 Повеќе

Зимско отворено првенство до 16 години
29-01-2016
Зимско отворено првенство до 16 години Повеќе

Јотовски и Дургути со порази во Тунис
22-01-2016
 Повеќе

Лина со успешен старт во Анталија
22-01-2016
 Повеќе

Второ Зимско отворено првенство на Македонија до 14 години
22-01-2016
 Повеќе

Прво зимско Ветеранско првенство
15-01-2016
 Повеќе

Срекна Нова Година
31-12-2015
 Повеќе

Информации за детски турнир
25-12-2015
 Повеќе

ЗОПМ до 18 години
25-12-2015
 Повеќе

Меги запрена во 2 коло
18-12-2015
 Повеќе

Прво ЗОПМ до 14 години
18-12-2015
 Повеќе

Лина заврши со настап на турнир 50000 во Анкара
15-12-2015
 Повеќе

Магдалена со победа во Туинис
15-12-2015
 Повеќе

Бојан запрен во 3 коло на Orange Bowl 2015
12-12-2015
 Повеќе

20та Јубилејна Конференција за тренери во Оточец, Словенија
09-12-2015
 Повеќе

Јотовски го заврши настпот во 2 коло
27-11-2015
 Повеќе

Јотовски денес со победа во 1 коло во Анталија
24-11-2015
 Повеќе

Дургути и Јотовски настапуваат на Ф47 во Анталија Турција
23-11-2015
 Повеќе

Јотовски поразен во второ коло на Ф 46, Анталија Турција
18-11-2015
 Повеќе

Лина со успех на турнирот во Анталија, Турција
16-11-2015
 Повеќе

Лина со двојна круна на турнирот во Анталија
09-11-2015
 Повеќе

Жреб и распоред за играње за Зелен турнир до 11
16-10-2015
 Повеќе

детски тенис Академија
15-10-2015
 Повеќе

резултати конкурс стручни лица академија
13-10-2015
 Повеќе

Мастерс турнир за Јуниори и Јуниорки до 18 години
07-10-2015
 Повеќе

Известување за Лигата за Ветерани 2015 заедно со распоред за играње
07-10-2015
Известување за Лигата за Ветерани 2015 заедно со распоред за играње Повеќе

Кате и Грабул Државни Прваци на Македонија
02-10-2015
Кате и Грабул Државни Прваци на Македонија Повеќе

Листа на пријавани жребка и распоред за играње за Зелениот турнир во АТК
02-10-2015
Листа на пријавани жребка и распоред за играње за Зелениот турнир во АТК Повеќе

Државно Првенство на Македонија за Мажи и Жени
30-09-2015
ФИНАЛНИ НАТПРЕВАРИ, 01.10.2015 Повеќе

2 ден Државно Првенство на Македонија за Мажи и Жени
29-09-2015
 Повеќе

1 ден Државно Првенство на Македонија за Мажи и Жени
28-09-2015
 Повеќе

Државно првенство на Македонија за мажи и жени, Отворено првенство до 16 и регионален детски турнир
25-09-2015
Жребови и распореди за играње Повеќе

Државно Првенство до 12 и Фестивал на детски тенис
11-09-2015
 Повеќе

Листи на пријавени, жребови и распореди за Зелен тенис, ОПМ 14 и ОПМ Ветерани
04-09-2015
 Повеќе

конкурс за стручни лица-спортска гимназија
03-09-2015
 Повеќе

Листа на пријавени, жребови и распоред за ОПМ ДО 12, ЉУБОТЕН
27-08-2015
 Повеќе

Листа на пријавени, жребови и распоред за ОПМ 16-Тениска Академија-Скопје
27-08-2015
Листа на пријавени, жребови и распоред за ОПМ 16-Тениска Академија-Скопје Повеќе

Детскиот турнир- црвен и портокалов тенис
26-08-2015
 Повеќе

Проект АМС- Ден на спортот
25-08-2015
 Повеќе

галвен турнир ИТФ Неоком Опен 2015
24-08-2015
 Повеќе

ИТФ 18 Неоком Опен 2015
23-08-2015
 Повеќе

ИТФ турнир до 18 години ЈУГ Опен 2015
22-08-2015
 Повеќе

ITF Ветерански турнир Прилеп ОПЕН 2015
21-08-2015
 Повеќе

Жреб и распоред за играње за Зелен турнир до 11
21-08-2015
 Повеќе

Бојан заврши со настап на Budaors Cup во Бударос, Унгарија
20-08-2015
 Повеќе

Неотел Опен 2015
15-08-2015
 Повеќе

Жребови и распоред за играње за ОПМ 14 Винер про-Прилеп
13-08-2015
 Повеќе

Бојан заврши со настап на ИТФ 18 , Варшава Полска
13-08-2015
 Повеќе

Србљак заврши со настап на Ф32 Сакарија, Турција
12-08-2015
 Повеќе

Лина на турнирт 25000- 25,000 Hechingen- Германија
11-08-2015
 Повеќе

2 ден Неотел Опен 2015
11-08-2015
 Повеќе

НЕОТЕЛ ОПЕН 2015
11-08-2015
 Повеќе

Јотовски на Ф18 во Тунис
11-08-2015
Јотовски на Ф17 во Тунис Повеќе

Јотовски загуби во 2 коло на Tunisia F17
06-08-2015
 Повеќе

Лина поразена на $25,000 Moscow
06-08-2015
 Повеќе

1/4 ФИНАЛЕ И 1/2 ФИНАЛЕ Црна Река Опен 2015
06-08-2015
 Повеќе

1 ден Црна Река Опен 2015
05-08-2015
1 ден Црна Река Опен 2015 Повеќе

2 ден Црна Река Опен 2015
05-08-2015
2 ден Црна Река Опен 2015 Повеќе

Црна РекаОпен 2015
04-08-2015
Црна РекаОпен 2015 Повеќе

Ново одложување на турнирот Зелен тенис
24-07-2015
 Повеќе

3 ден Европско 16
23-07-2015
3 ден Европско 16 Повеќе

Информација за поместување на зелен турнир
22-07-2015
 Повеќе

2 ден Европско 16
21-07-2015
2 ден Европско 16 Повеќе

2 ден Европско 14
21-07-2015
2 ден Европско 14 Повеќе

1 ден Европски шампионат до 18
20-07-2015
1 ден Европски шампионат до 18 Повеќе

1 ден Европски шампионат до 16
20-07-2015
1 ден Европски шампионат до 16 Повеќе

1 ден Европски шампионат до 14
20-07-2015
Европски шампионат до 14 Повеќе

Македонија e 5то место со победа над Грција 2-0
18-07-2015
Македонија - Грција за 5 место Повеќе

Денес Македонија-Грција за 5-то место
18-07-2015
Денес Македонија-Грција за 5-то место Повеќе

2 натпревар Македонија Норвешка 0-2
17-07-2015
2 натпревар Македонија Норвешка Повеќе

Листа на пријавени, жребови и распоред за ОПМ 12 Прилеп
16-07-2015
Листа на пријавени, жребови и распоред за ОПМ 12 Прилеп Повеќе

1 ден Македонија Ерменија 3-0
15-07-2015
1 ден Македонија Ерменија Повеќе

Македонија со Норвешка и Ерменија во Група
14-07-2015
Македонија со Норвешка и Ерменија во Група Повеќе

Дејвис Куп 2015 2 ден
14-07-2015
Дејвис Куп 2015 2 ден Повеќе

Дејвис Куп 2015
13-07-2015
 Повеќе

Меморијал Чичко Перо Савиќ за јуниори-ки до 14 и Ветерани
09-07-2015
Меморијал Чичко Перо Савиќ за јуниори-ки до 14 и Ветерани Повеќе

Лина денес загуби во 1 коло на во главен турнир -Бурса 50000
08-07-2015
Лина денес настапува во главен турнир -Бурса 50000 Повеќе

Жреб и распоред за играње за Отворено Првенство на Македонија до 16
02-07-2015
Жреб и распоред за играње за Отворено Првенство на Македонија до 16 Повеќе

Лина запрена во 1/4 финале во Прокупље
26-06-2015
Лина запрена во 1/4 финале во Прокупље Повеќе

Жребови и Распоред за зелен турнир
26-06-2015
Жребови и Распоред за зелен турнир  Повеќе

Бојан денес поразен во 1/4 финале на Фјучерс Пловдив
26-06-2015
БојаБојан денес поразен во 1/4 финале на Фјучерс Пловдивн денес во 1/4 финале на Фјучерс Пловдив Повеќе

Кате и Елведин нови Државни прваци до 18 години
26-06-2015
Кате и Елведин нови Државни прваци до 18 години Повеќе

Државното Првенство на Македонија do 18
22-06-2015
Државното Првенство на Македонија do 18 Повеќе

Ветерански турнир МТП
19-06-2015
Ветерански турнир МТП Повеќе

Меморијал Дамјан Димиќ
18-06-2015
Меморијал Дамјан Димиќ Повеќе

Известување за Меморијалот Дамјан Димик за јуниори и јуниорки до 12 години
16-06-2015
Меморијал Дамјан Димик за јуниори и јуниорки до 12 години  Повеќе

Жребови и распоред за играње за Зелен турнир
12-06-2015
Жребови и распоред за играње за Зелен турнир Повеќе

Жребови и Распоред за зелен турнир Александар Славковски
04-06-2015
Жребови и Распоред за зелен турнир Александар Славковски Повеќе

1/4 финале на Битола Опен 2015
04-06-2015
1/4 финале на Битола Опен 2015 Повеќе

Еленова продожува во 3 коло во Италија
03-06-2015
Еленова продожува во 3 коло во Италија Повеќе

3 коло на Битола Опен 2015
03-06-2015
3 коло на Битола Опен 2015 Повеќе

Јотовски од денес на ИТФ фјучерс Ф4 во Кисељак БиХ
03-06-2015
Јотовски од денес на ИТФ фјучерс Ф4 во Кисељак БиХ Повеќе

Bitola Open 2015 31.05.-06.06.2015
02-06-2015
Bitola Open 2015 31.05.-06.06.2015 Повеќе

Мицов запрен во 1 коло во Турција
02-06-2015
Мицов запрен во 1 коло во Турција Повеќе

3 ден од втор турнир Развоен камп до 12
02-06-2015
3 ден од втор турнир Развоен камп до 12 Повеќе

Марија Еленова во Италија
01-06-2015
Марија Еленова во Италија Повеќе

ИТФ 18, Тирана Опен 2015
01-06-2015
ИТФ 18, Тирана Опен 2015 Повеќе

Втор турнир од развоен камп до 12
01-06-2015
Втор турнир од развоен камп до 12 Повеќе

Жребови и распоред за играње Државно Првенство до 14 и Отворемо за Ветерани
28-05-2015
Жребови и распоред за играње Државно Првенство до 14 и Отворемо за Ветерани Повеќе

Резултати од селекција за учебна 2015/2016
28-05-2015
Резултати од селекција за учебна 2015/2016 Повеќе

Листа на пријавени за Државно првенство на Македонија до 14 години
27-05-2015
Листа на пријавени за Државно првенство на Македонија до 14 години Повеќе

Михаил и Кате се ДРЖАВНИ ПРВАЦИ НА МАКЕДОНИЈА ДО 16 ГОДИНИ
27-05-2015
Михаил и Кате се ДРЖАВНИ ПРВАЦИ НА МАКЕДОНИЈА ДО 16 ГОДИНИ Повеќе

Лина 2 место во сингл и 1 место во двојки на турнирот Бол, Хрватска
27-05-2015
Лина 2 во сингл и 1 место во двојки на турнирот Бол, Хрватска Повеќе

ИТФ/ТЕ Развоен камп до 12, 1 недела
27-05-2015
ИТФ/ТЕ Развоен камп до 12, 1 недела Повеќе

Ѓорѓи поразен во 1/4 финале во Подгорица
27-05-2015
Ѓорѓи поразен во 1/4 финале во Подгорица Повеќе

Бојан и Горзад во Будимпешта
27-05-2015
Бојан и Горзад во Будимпешта Повеќе

Бојан Јанкуловски со победа во финале
23-05-2015
Бојан Јанкуловски со победа во финале Повеќе

Мицов запрен во 1/4 финале
22-05-2015
Мицов запрен во 1/4 финале Повеќе

Лина во 1/2 финале во Хрватска
22-05-2015
Лина во 1/2 финале во Хрватска Повеќе

Жребови, и распоред за играње за Државно првенство до 16 и ОПМ Меморијал Јованчо Димоски Начко до 12 год
22-05-2015
Жребови, и распоред за играње за Државно првенство до 16 и ОПМ Меморијал Јованчо Димоски Начко до 12 год Повеќе

Упис на ученици во Националната спортска академија
22-05-2015
Упис на ученици во Националната спортска академија Повеќе

Извлекување на жребови за Државното Првенство на Македонија до 16 и ОПМ до 12
21-05-2015
Извлекување на жребови за Државното Првенство на Македонијаза јуниори и јуниорки до 16 години и Отвореното Првенство на Македонија Меморијал Јованчо Димоски-Начко за јуниори и јуниорки до 12 години Повеќе

OPM 14 Меморијал Благој Едровски и зелен турнир
15-05-2015
ОПМ 14 Меморијал Благој Едровски и зелен турнир Повеќе

Лина прва во двојки во Хрватскка
11-05-2015
Лина прва во двојки во Хрватскка Повеќе

Македонските тенсиери на Cungu & Co Open 2015
11-05-2015
Македонските тенсиери на Cungu & Co Open 2015 Повеќе

Регионален турнир Детски тенис АТК
08-05-2015
Регионален турнир Детски тенис АТК Повеќе

Жребови и распоред за оиграње за ОПМ 16 Евросет и Ветерани -Љуботен
08-05-2015
 Повеќе

Македонските тенисери на Bellevue Cup 2015
08-05-2015
Македонските тенисери на Bellevue Cup 2015 Повеќе

Отворено првенство на Македонија до 12 години
30-04-2015
 Повеќе

Тирана Опен 16 години
25-04-2015
македонските тенисери на Тирана Опен 16‘У Повеќе

ОПМ Ветерани и ОПМ Меморијал Дејан Доновски
24-04-2015
 Повеќе

Резултати од прва селекција 18 и 19 Април 2015
23-04-2015
 Повеќе

Србљак на ИТФ турнир во Хасково
23-04-2015
Србљак на ИТФ турнир во Хасково Повеќе

Отворено првенство до 12 години и Зелен турнир
17-04-2015
Отворено првенство до 12 години и Зелен турнир Повеќе

Во сабота МАКЕДОНИЈА/КИПАР ѕа пласман 05-08 место
17-04-2015
Во сабота МАКЕДОНИЈА/КИПАР ѕа пласман 05-08 место Повеќе

МАКЕДОНИЈА - МОЗАМБИК 3:0
16-04-2015
КАТЕ И МАРИЈА СО ПРВИ ПОБЕДИ ВО ФЕД КУП Повеќе

Горазд и Бојан на ИТФ турнир Пловдив Куп
16-04-2015
Горазд и Бојан на ИТФ турнир Пловдив Куп Повеќе

МАКЕДОНИЈА - МОЛДАВИЈА 1:2
15-04-2015
 Повеќе

Македонија - Намибија 3-0
14-04-2015
Меги и Лина со победи за Македонија Повеќе

ФЕД КУП 2015
13-04-2015
Утре Македонија против Намибија Повеќе

ДЕТСКИ турнир МТП-Скопје
03-04-2015
ДЕТСКИ турнир МТП/Скопје Повеќе

Отворено првенство на Македонија ѕа јуниори/ки до 14 години
03-04-2015
Пропозиции, жрепки и распоред за играње Повеќе

ОПМ 12 и ОПМ 18
26-03-2015
ОПМ 12 и ОПМ 18 Повеќе

Јотовски продолжува во 2 коло во Ровињ, Хрватска
26-03-2015
Јотовски продолжува во 2 коло во Ровињ, Хрватска Повеќе

Лина настапува во Шерм Ел Шеик, Египет
26-03-2015
Лина настапува во Шерм Ел Шеик, Египет Повеќе

Втор Зимски турнир -Зелен тенис
20-03-2015
Втор Зимски турнир -Зелен тенис Повеќе

5 ден 2 недела на Источно европски шампионат
20-03-2015
5 ден 2 недела на Источно европски шампионат Повеќе

4 ден 2 недела на Источно европски шампионат
19-03-2015
4 ден 2 недела на Источно европски шампионат Повеќе

3 ден 2 недела на Источно европски шампионат
18-03-2015
3 ден 2 недела на Источно европски шампионат Повеќе

Србљак и Јанкуловски на ИТФ турнир во Умаг, Хрватска
17-03-2015
Србљак и Јанкуловски на ИТФ турнир во Умаг, Хрватска Повеќе

2 ден 2 недела на Источно европски шампионат
17-03-2015
 Повеќе

1 ден 2 недела на Источно европски шампионат
16-03-2015
 Повеќе

Конечен пласман на 1 недела на Источно Европскиот Шампионат до 14 години
16-03-2015
Конечен пласман на 1 недела на Источно Европскиот Шампионат до 14 години Повеќе

Зимски турнир во детски тенис: црвен и портокалов тенис
13-03-2015
Зимски турнир во детски тенис: црвен и портокалов тенис Повеќе

НОВ 50+ Жреб и распоред за играње за Зимско Отворено Првенство на Македонија за Ветерани за 21.03.2015
13-03-2015
НОВ 50+ Жреб и распоред за играње за Зимско Отворено Првенство на Македонија за Ветерани за 21.03.2015 Повеќе

Лука утре во финале
13-03-2015
Лука утре во финале Повеќе

ЛУКА УТРЕ ВО 1/2 ФИНАЛЕ
12-03-2015
ЛУКА УТРЕ ВО 1/2 ФИНАЛЕ Повеќе

3 ден, 1 недела на Источно Европскиот Шампионат
12-03-2015
3 ден, 1 недела на Источно Европскиот Шампионат  Повеќе

Маги поразена од 1 носителка
12-03-2015
Маги поразена од 1 носителка Повеќе

Јотовски поразен во 1 коло
11-03-2015
Јотовски поразен во 1 коло Повеќе

Магдалена успешно стартуваше на $10,000 El Kantaoui
11-03-2015
Магдалена успешно стартуваше на $10,000 El Kantaoui Повеќе

2 ден, 1 недела на Источно Европскиот Шампионат
11-03-2015
2 ден, 1 недела на Источно Европскиот Шампионат  Повеќе

1 ден, 1 недела -УСПЕШЕН СТАРТ на Источно Европскиот Шампионат
10-03-2015
1 ден, 1 недела на Источно Европскиот Шампионат  Повеќе

1 ден Источно Европски шампионат до 14 години
09-03-2015
1 ден Источно Европски шампионат до 14 години Повеќе

Зимски турнир Зелен тенис за момчиња и девојчиња до 11 години
06-03-2015
Зимски турнир Зелен тенис за момчиња и девојчиња до 11 години Повеќе

Зимско Отворено првенство на Македонија за Ветерани
04-03-2015
Зимско Отворено првенство на Македонија за Ветерани Повеќе

Зимско Отворено првенство на Македонија до 16 години
26-02-2015
Зимско Отворено првенство на Македонија до 16 години Повеќе

Лина запрена во 1/4 финале
20-02-2015
Лина запрена во 1/4 финале Повеќе

Зимско Отворено првенство до 12 години, жребови и распоред
20-02-2015
Зимско Отворено првенство до 12 години, жребови и распоред Повеќе

Лина со победа и во 2 коло во Анталија
19-02-2015
Лина денес во 2 коло во Анталија Повеќе

Лина стартуваше со победа о Анталија
18-02-2015
Лина стартуваше со победа о Анталија Повеќе

Зимско Отворено Првенство до 18 години
13-02-2015
Зимско Отворено Првенство до 18 години Повеќе

Горазд и Србљак на Mediterranee Avenir- Casablanca
13-02-2015
Горазд и Србљак на Mediterranee Avenir- Casablanca  Повеќе

Горазд успешен и на 2 турнир во Тунис
07-02-2015
Горазд успешен и на 2 турнир во Тунис Повеќе

Зимско Отворено првенство до 16 години
05-02-2015
Зимско Отворено првенство до 16 години Повеќе

промена на Зимски Калнедар за натпреварување 2015
05-02-2015
промена на Зимски Калнедар за натпреварување 2015 Повеќе

Зимско Отворено првенство до 12 години, жребови и распоред
30-01-2015
Зимско Отворено првенство до 12 години, жребови и распоред Повеќе

Горазд и Бојан на ITF Junior Tunisia
30-01-2015
Горазд и Бојан на ITF Junior Tunisia Повеќе

Листа на пријавани жребка и распоред за играње за Зимското Отворено првенство до 14
23-01-2015
Листа на пријавани жребка и распоред за играње за Зимското Отворено првенство до 14 Повеќе

Бојан денес игра во финале на БЕЛГРАД ОПЕН 2015
09-01-2015
Бојан денес игра во финале на БЕЛГРАД ОПЕН 2015 Повеќе

Бојан со титула од Белград Опен 2015
09-01-2015
Бојан со титула од Белград Опен 2015 Повеќе

Србљак заврши со настап во Словачка
08-01-2015
Србљак заврши со настап во Словачка Повеќе

ТЕ турнир до 14-БОЖИЌЕН ТУРНИР
08-01-2015
ТЕ турнир до 14-БОЖИЌЕН ТУРНИР Повеќе

Бојан денес во 1/2 финале во Белград
08-01-2015
Бојан денес во 1/2 финале во Белград Повеќе

Листа на пријавени, жребови и распоред за играње за ЗОПМ до 18
26-12-2014
Листа на пријавени, жребови и распоред за играње за ЗОПМ до 18 Повеќе

Листа на пријавени, жребовиа и распоред за играње за Зимско Отворено првенство до 14
19-12-2014
Листа на пријавени, жребовиа и распоред за играње за Зимско Отворено првенство до 14 Повеќе

Бојан денес во 1/4 финале во Загреб
04-12-2014
Бојан денес во 1/4 финале во Загреб Повеќе

Бојан стартуваше со победа во Загреб
03-12-2014
Бојан стартуваше со победа во Загреб Повеќе

Лина поразена во 1/4 финале
28-11-2014
Лина поразена во 1/4 финале Повеќе

Горазд денес загуби 1/2 финале во Израел 3 турнир
28-11-2014
Горазд денес загуби 1/2 финале во Израел 3 турнир Повеќе

Србљак поразен денес во 1/4 финале во Израел
20-11-2014
Србљак поразен денес во 1/4 финале во Израел Повеќе

Горазд утре во 1/4 финале во Израел
19-11-2014
Горазд утре во 1/4 финале во Израел Повеќе

Бесир заврши со настап на турнирите во Анталија, Турција
19-11-2014
Бесир заврши со настап на турнирите во Анталија, Турција Повеќе

Стефан Мицов настапува турнири во Кувајт
18-11-2014
Стефан Мицов настапува турнири во Кувајт Повеќе

Горазд поразен во финале во Израел
17-11-2014
Горазд поразен во финале во Израел Повеќе

Томислав Јотовски заврши со настап на турнирите во Грција
15-11-2014
Томислав Јотовски заврши со настап на турнирите во Грција Повеќе

Димитар Грабул заврши со настапите во Анталија, Турција
13-11-2014
Димитар Грабул заврши со настапите во Анталија, Турција Повеќе

Лина настапи на 25000УСД во Шерм Ел Шеик, Египет
05-11-2014
Лина настапи на 25000УСД во Шерм Ел Шеик, Египет Повеќе

2014 пласман на Мастерс турнири
31-10-2014
2014 пласман на Мастерс турнири Повеќе

Бојан загуби во 1/4 финале
30-10-2014
Бојан загуби во 1/4 финале Повеќе

Бојан утре во 1/4 финале
29-10-2014
Бојан утре во 1/4 финале Повеќе

Бојан започнa со успешен настап на ИТФ турнир во Унграија
27-10-2014
Бојан започнa со успешен настап на ИТФ турнир во Унграија Повеќе

Листа на пријавени, жребови и распоред за играње за ЗЕЛЕН ТУРНИР
17-10-2014
Листа на пријавени, жребови и распоред за играње за ЗЕЛЕН ТУРНИР Повеќе

Бојан Јанкуловски заврши на 2 место на Мастерсот на ТЕ до 16
06-10-2014
Бојан Јанкуловски заврши на 2 место на Мастерсот на ТЕ до 16 Повеќе

Бојан утре игра финале на Мастерсот на Тенис Европа до 16
04-10-2014
Бојан утре игра финале на Мастерсот на Тенис Европа до 16 Повеќе

Тенис Европа Мастерс турнир до 16 во Реџио Калабрија
03-10-2014
Тенис Европа Мастерс турнир до 16 во Реџио Калабрија Повеќе

Резултати од финалиња Државно првенство на Македонија
02-10-2014
Резултати од финалиња Државно првенство на Македонија Повеќе

3 ден Државното првенство на Македонија за поединечно и двојки мажи и поединечно жени
01-10-2014
3 ден Државното првенство на Македонија за поединечно и двојки мажи и поединечно жени Повеќе

Магдалена со победа во Албена
01-10-2014
Меги стартуваше со победа на ИТФ турнирот во Варна, Бугарија Повеќе

Државно првенство за мажи и жени - 2 ден
30-09-2014
Државно првенство за мажи и жени - 2 ден Повеќе

Државно првенство за мажи и жени моментални резултати
29-09-2014
Државно првенство за мажи и жени моментални резултати Повеќе

Лина ја освои 2 титула во поединечна конкуренција
29-09-2014
Лина ја освои 2 титула во поединечна конкуренција Повеќе

Грабул поразен во 1/2 финале на Србија Ф14
27-09-2014
Грабул поразен во 1/2 финале на Србија Ф14 Повеќе

листа на пријавени за детски турнир регион Скопје
26-09-2014
листа на пријавени за детски турнир регион Скопје Повеќе

Листа на пријавени, жребови и распоред за Државно Првенство за Мажи поединечно и двојки и жени поединечно
26-09-2014
Листа на пријавени, жребови и распоред за Државно Првенство за Мажи поединечно и двојки и жени поединечно Повеќе

Листа на пријавени, жребови и распоред за играње за ОПМ 16 Акватен
26-09-2014
Листа на пријавени, жребови и распоред за играње за ОПМ 16 Акватен Повеќе

Лина утре во 1/2 финале во Варна
26-09-2014
Лина утре во 1/2 финале во Варна Повеќе

ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА
26-09-2014
ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА
ЗА МАЖИ ПОЕДИНЕЧНО И ВО ДВОЈКИ и ЖЕНИ ПОЕДИНЕЧНО
 Повеќе

Грабул со победа во 2 коло на Ф 14
25-09-2014
Грабул единствен во 2 коло на Ф 14 Повеќе

Лина продолжува во 1/4 финале
25-09-2014
Лина продолжува во 1/4 финале Повеќе

Меги денес загуби во финале дубл на Бол 10,000УСД
24-09-2014
Меги денес загуби во финале дубл на Бол 10,000УСД Повеќе

Меги започнува со настап во Бол, Хрватска
23-09-2014
Меги започнува со настап во Бол, Хрватска Повеќе

Лина од денес настапува во Варна, Бугарија
23-09-2014
Лина од денес настапува во Варна, Бугарија Повеќе

Македонските тенисери на ИТФ Србија Ф14 во Сокобања
23-09-2014
Македонските тенисери на ИТФ Србија Ф14 во Сокобања Повеќе

Бојан со 2 титула на ИТФ 18
22-09-2014
Бојан со 2 титула на ИТФ 18 Повеќе

Листа на пријавени, жребови и распоред за играње за Екипно Првенство до 12 години
19-09-2014
Листа на пријавени, жребови и распоред за играње за Екипно Првенство до 12 години Повеќе

Листа на пријавани жребка и распоред за играње за Отворено првенство до 18
19-09-2014
Листа на пријавани жребка и распоред за играње за Отворено првенство до 18 Повеќе

Бојан денес победи во 1/2 финале
19-09-2014
Бојан денес во 1/2 финале Повеќе

Јотовски запрен во 1/4 финале сингл и останува уште финале дубл
19-09-2014
Јотовски запрен во 1/4 финале сингл и останува уште финале дубл Повеќе

Јотовски продолжува на Србија Ф13
18-09-2014
Јотовски продолжува на Србија Ф13 Повеќе

Листа на пријавени, жребови и распоред за играње за Државно првенство Ветерани
18-09-2014
Листа на пријавени, жребови и распоред за играње за Државно првенство Ветерани Повеќе

Бојан утре во 1/4 финале на ИТФ National Sport Park Open во Тирана
18-09-2014
Бојан утре во 1/2 финале на ИТФ National Sport Park Open во Тирана Повеќе

Бојан и Теона најуспешни на ИТФ турнирот до 18 во Тирана
17-09-2014
Бојан и Теона најуспешни на ИТФ турнирот до 18 во Тирана Повеќе

Лина поразена во 1 коло во главен турнир во Добрич 25,000УСД
17-09-2014
Лина поразена во 1 коло во главен турнир во Добрич 25,000УСД Повеќе

Македонските тенисери на Србија Ф13, во Ниш
16-09-2014
Македонските тенисери на Србија Ф13, во Ниш Повеќе

Томислав Јотовски поразен во финале на Србија Ф 12
15-09-2014
Томислав Јотовски поразен во финале на Србија Ф 12 Повеќе

Кате 2 место на ТЕ 16 во Тирана
12-09-2014
Кате 2 место на ТЕ 16 во Тирана Повеќе

1/4 финале на Србија Ф12-Јотовски подобар од Грабул
12-09-2014
Кој ке биде подобар Јотовски или Грабул Повеќе

Катарина Маринковиќ денес игра за дупла круна на ТЕ турнир до 16 во Тирана, Албанија
12-09-2014
Катарина Маринковиќ денес игра за дупла круна на ТЕ турнир до 16 во Тирана, Албанија Повеќе

Листа на пријавени, жребови и распоред за играње за Државно Првенство на Македонија до 12 години
12-09-2014
Листа на пријавени, жребови и распоред за играње за Државно Првенство на Македонија до 12 години Повеќе

Презентација-тренери-Валенсија
11-09-2014
Презентација-тренери-Валенсија Повеќе

Фестивал на детски тенис Чунга Лунга Битола
11-09-2014
Фестивал на детски тенис Чунга Лунга Битола Повеќе

КОРЕГИРАНИ-Листа на пријавени, жребка и распоред за играње за Ветерани
06-09-2014
КОРЕГИРАНИ Листа на пријавени, жребка и распоред за играње за Ветерани Повеќе

Дарија втора сингл и прва во дубл на National Sport Park Open U14
05-09-2014
Дарија втора сингл и прва во дубл на National Sport Park Open U14  Повеќе

Дарија денес во финале на ТЕ турнирирот National Sport Park Open U14 во Тирана Албанија
05-09-2014
Дарија денес во финале на ТЕ турнирирот National Sport Park Open U14 во Тирана Албанија Повеќе

Листа на пријавени, жребови и распоред за играње за ОПм 14 Акватен -Кочани
05-09-2014