Вести
1 зимски детски турнир  04-03-2021
На ден 05.03.2021година, со почеток во 11 часот, во канцеларијата на ТФСМ,  ќе се изврши извлекување за  Зимскиот турнир ДЕТСКИ ТЕНИС- ЦРВЕН и ПОРТОКАЛОВ ТЕНИС, за момчиња и девојчиња , кој ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Академија Аеродром- Скопје, во периодот
- од   27.02-28.02.2021 година за момчиња и
- од  06.03-07.03.2021година за девојчиња
- од  06.03-07.03.2021година ЦРВЕН ТЕНИС за момчиња и за девојчиња

Зимски турнир ДЕТСКИ ТЕНИС

 

листа на пријавени

Момчиња портокалов тенис
девојчиња портокалов тенис

црвен тенис 

 

жребки

 

Момчиња портокалов тенис
девојчиња портокалов тенис

 

црвен тенис 

 

распоред за играње

 Сабота: 27.02.2021
Сабота: 06.03.2021 
 
 


 
 
Назад
Баркод
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup