Вести
ОПМ 12 ОХРИД  01-08-2019
 На ден 01.08.2019 година, со почеток во во 10:00 часот во канцеларијата на Македонската Тениска Федерација, ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб ИТЦМ-Скопје, во периодот од 08.06.-10.06.2019 година.

Отвореното Првенство на Македонија за
јуниори и јуниорки до 12 години

листа на пријавени

Јуниори

Јуниорки 

Жребки:

Јуниори

Јуниорки

 

Распоред за играње:

Петок: 02.08.2019 година

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup