Вести
Зимско Отворено Првенство до 14  16-12-2016
Ве известуваме дека денес со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Зимското Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 17.12.-19.12.2016 година.

На адреса на Македонската тениска федерација од клубовите се примени пријави за следните натпреварувачи:
1. јуниори
2.јуниорки

Жребови:
1. јуниори
2. јуниорки


Распоред за играње:
- Сабота 17.12.2016
- Недела 18.12.2016Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup