Вести
Државно Првенство за Мажи поединечно и двојки  04-10-2021
На ден 30.09.2021 година, со почеток во 13,оо часот  се одржa извлекување за Државното првенство на Северна Македонија за Мажи поединечно и двојки, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 01.10.-04.10.2021 година

 Државното првенство на Северна Македонија за Мажи поединечно и двојки

листа на пријавени

Мажи-поединечно
Жени-поединечно  поместен заради мал број на пријавени

 

жребки

Мажи- поединечно
Мажи - двојки

распоред за играње

Петок, 01.10.2021
Сабота, 02.10.2021
Понеделник: 04.10.2021

Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup