Вести
2 ЗОПМ до 16 и 1 ЗОПМ Ветерани  23-02-2017
Ве известуваме дека на ден 24.02.2017 година во 11 часот  ќе биде извршено извлекување за Зимското Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб ИТЦМакедонија-Скопје, во периодот од 25.02.-27.02.2017 година.

Ве известуваме дека на ден 24.02.2017 година во 12 часот  ќе биде извршено извлекување за Зимското Отворено Првенство на Македонија за Ветерани 30+ и 50+ кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 25.02.-27.02.2017 година.

Изјава која секој Ветеран треба да ја има доставено во МТФ пред почеток на турнирот


Зимското Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години Зимското Отворено Првенство на Македонија за Ветерани 30+ и 50+
листа на пријавени 1. јуниори
2. јуниорки
1. ветерани 30+
2. ветерани 50+
жребови 1. јуниори
2. јуниорки
1. Ветерани 30+
2. Ветерани 50+
распоред Сабота: 25.02.2017
Недела: 26.02.2017
финале 50 и помлади, понеделник, 06.03.2017 во 20 часот

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup