Вести
ОПМ 12 Трофеј Дамјан Димиќ и зелен турнир  06-04-2017
 Ве известуваме дека на ден 07.04.2017 година во 11 часот  ќе биде извршено извлекување за ЗЕЛЕНИОТ ТУРНИР, кој  ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Борец-Велес, во периодот од 08.04.-11.04.2017 година.

Ве известуваме дека на ден 07.04.2017 година во 12 часот  ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години Трофеј Дамјан Димиќ, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Академија за Тенис Крстевски -АТК-Скопје, во периодот од 08.04.-11.04.2017 година.

Трофеј Дамјан Димиќ ЗЕЛЕН ТУРНИР
листа на пријавени 1. јуниори
2. јуниорки
1. момчиња
2. девојчиња
жребови 1. јуниори
2.јуниорки
1. момчиња
2. девојчиња
распоред Сабота: 08.04.2017
Недела: 09.04.2017
Сабота: 08.04.2017

 
 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup