Вести
ЗОПМ 18 Тениска Академија-Скопје  16-02-2017
 Ве известуваме дека на ден 17.02.2017 година во 11 часот  ќе биде извршено извлекување за Зимското Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тениска Академија-Скопје, во периодот од 18.02.-20.02.2017година.

        Зимското Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години
листа на пријавени учесници 1. јуниори
2.јуниорки
жребови 1. јуниори
2.јуниорки
распоред за играње Сабота 18.02.2017
Недела 19.02.2017
 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup