Вести
1 ЗОПМ за Ветерани  06-02-2020
На ден 06.02.2020година, со почеток во во 11 часот во канцеларијата на Тениска Федерација на Северна Македонија-Скопје, ќе биде извршено извлекување за Зимското Отворено Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 08.02.-10.02.2020 година.

Зимското Отворено Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години

Изјава

Листа на пријавени

Ветерани 50-

Ветерани 50+

Жребки

Ветерани 50-

Ветерани 50+

Распоред за играње

Сабота: 08.02.2020 година

Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup