Вести
2 Ветерански ЗОПМ  04-03-2020

 На ден 07.0232020година, со почеток во во 11 часот во канцеларијата на Тениска Федерација на Северна Македонија-Скопје, ќе биде извршено извлекување за Зимското Отворено Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 07.03.-09.03.2020 година.

Зимското Отворено Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години

Изјава

Листа на пријавени

Ветерани 50-

Ветерани 50+

Жребки

Ветерани 50-

Ветерани 50+

Распоред за играње

Сабота: 07.03.2020 година
Недела: 08.03.2020 година

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup