Вести
Томи и Бесир од утре на 10000 УСД Шарм Ел Шеик  21-11-2016
  

Најдобро рангираниот македонски тенисер Томислав Јотовски (766 на АТП) и Бесир Дургути оваа недела ќе настапуваат на Египет Ф 34 главниот турнир вреден 10000 УСД, Шарм Ел Шеик во Египет.

во 1 коло на главниот турнир 23.11.2016

Томислав Јотовски - TSIVADZE, George (GEO)
Бесир Дургути - GAJEWSKI, Kamil (POL)
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup