Вести
комплетни резултати од трите фјучерси  11-07-2016
 

На терените на тенискиот клуб Тенниспарк Скопје- Скопје, вчера завршија трите професионални меѓународни ИТФ Фјучерс турнири, кои започнаа со запишување на квалификациониот Ф1 турнир на ден 17.06.2016 а завршија со финалниот натпревар во поединечна конкуренција на Ф3 турнирот на ден 10.07.2016 година.

Комплетни резултати кои се постигнаа на овие три турнири можете да ги преземете подоле:


Македонија Ф1 ТЕННИСПАРК ОПЕН 1
- квалификации
- поединечна конкуренција
- конкуренција на двојки

Македонија Ф2 ТЕННИСПАРК ОПЕН 2
- квалификации
- поединечна конкуренција
- конкуренција на двојки

Македонија Ф3 ТЕННИСПАРК ОПЕН 3
- квалификации
- поединечна конкуренција
- конкуренција на двојки
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup