Вести
Зимски зелен турнир и ЗОПМ до 12  08-03-2018
На ден, 09.03.2018 година, во канцеларијата на Македонската тениска федерација, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Зелениот турнир за момчиња и девојчиња до 11 години, кој ќе се одржи на тениските терени на Тенискиот клуб ИТЦ Македонија-Скопје, во периодот од 10.03.-12.03.2018 година.

На ден, 20.10.2009109.03.2018 година, во канцеларијата на Македонската тениска федерација, со почеток во 12 часот ќе биде извршено извлекување за Зимското Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години , кое ќе се одржи на тениските терени на Тенискиот клуб Академија за Тенис Крстевски-АТК Скопје, во периодот од 10.03.-12.03.2018 година.

опис Зелениот турнир за момчиња и
 девојчиња до 11 години
Зимското Отворено Првенство на Македонија
за јуниори и јуниорки до 12 години 
 
листа на пријавени 1. момчиња
2.девојчиња
1. јуниори
2. јуниорки
жребови 1. момчиња
2.девојчиња
1. јуниори
2. јуниорки
распоред за играње Сабота: 10.03.2018
Недела: 11.03.2018
Сабота: 10.03.2018
Недела: 11.03.2018

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup