Вести
Зелен тенис Тениска Академија-Скопје  10-06-2016
Во периодот од 11 до 13 јуни, 2016 година, на терените на Тенискиот клуб Тениска Академија-Скопје ќе се одржи Зелен турнир од проектот детски тенис

Денес со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување на жребовите за зелениот тенис по следната листа на пријавени играчи:

Листа на пријавени играчи- ЗЕЛЕН ТЕНИС
1.зелен тенис момчиња
2. зелен тенис девојчиња


ЖРЕБКИ- ЗЕЛЕН ТЕНИС
1.зелен тенис момчиња
2. зелен тенис девојчиња

РАСПОРЕД ЗА ИГРАЊЕ:  ЗЕЛЕН ТЕНИС
Сабота 11.06.2016

 


Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup