Вести
2 турнир зелен тенис  05-04-2021
На ден 01.04.2021 година, со почеток во 11 часот ќе се одржи извлекување за детскиот турнир ЗЕЛЕН ТЕНИС за момчиња и девојчиња до 11 години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Фан Тенис-Скопје, во периодот од 03.04.-05.04.2021 година
Детски турнир ЗЕЛЕН ТЕНИС за момчиња и девојчиња до 11 години
листа на пријавени девојчиња
жребки момчиња
девојчиња
распоред за играње Сабота: 03.04.2021 година
Понеделник: 05.04.2021

Почеток 10,оо ,   1/4 финале ЈУНИОРКИ,

Не Пред 11,оо,    1/4 Финале ЈУНИОРИ, 2 Натпревара од долната половина на жребот,

Не Пред 12,20     1/4 Финале ЈУНИОРИ, 2 натпревара од горната половина на жребот,

Не Пред 13,45     1/2 Финале ЈУНИОРКИ,

Не Пред 15,оо     1/2 Финале ЈУНИОРИ.

 
Назад
Баркод
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup