Вести
Ранг тениски клубови заклучно 06.09.2021  15-09-2021
Согласно одлуката на Управниот одбор на ТФСМ донесена на 15,02,2021 година за определување на рангот на тениските клубови членки на ТФСМ заклучно со 05,09,2021 година можете да го преземете на следниот линк
Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup