Вести
Државно 12, Државно Ветерани и ОПМ 16  13-09-2018
На ден 14.09.2018 година, со почеток во 10 часот ќе биде извршено извлекување за Државното Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години, кое ќе се одржи на тениските терени на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 14-16.09.2018 година.

На ден 14.09.2018 година, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Државното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години, кое ќе се одржи на тениските терени на Тенискиот клуб Тениска Академија-Скопје, во периодот од 14-16.09.2018 година.

На ден 14.09.2018 година, со почеток во 11:45 часот ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години, кое ќе се одржи на тениските терени на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 14-16.09.2018 година.


 

Државното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години

Државното Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години

Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години

Листа на пријавени

-         Јуниори
Јуниорки

-          Ветерани 50-

-          Ветерани 50+

-         Јуниори-          јуниорки

Жребки

-          Јуниори

-          јуниорки

-          Ветерани 50--  Ветерани 50+

-          Јуниори-          јуниорки

Распоред за играње

Сабота: 15.09.2018
Недела: 16.09.2018

Сабота: 15.09.2018

Сабота: 15.09.2018

 

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup