Вести
1 ден 2 турнир на Источно Европски Шампионат до 14 години  13-03-2017
          
Берк Бугариќ,                Борис Мркев,   Стефанија Кировска,   Јана Стојанова


Македонските јуниори на возраст до 14 години, од 13.03.2017 го продолжуваат настапот на ИТФ / ТЕ Источно Европскиот шампионат- 2 недела, во Анталија, Турција.

1 коло главен турнир
Jana STOJANOVA - Katarina STEVIC  6-4, 5-7, 6-2
Stefanija KIROVSKA -   Nino NATSVLISHVILI  6-1, 2-6, 6-1
Berk BUGARIKJ  - Maxim CAZAC [8]  6-3, 6-2
Boris MRKEV - Bogdan BOCLINCA  0-6, 2-6
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup