Вести
Мастерс Маж и Жени и Мастерс Ветерани 50- и 50+  26-10-2017
На терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 28-30.10.2017 година ќе се одржи МАСТЕРС ТУРНИР на Македонија за Мажи и Жени 2017 година. Почеток на натпреварите:  Мастерс турнирот за Мажи  започнува во Сабота 28.10.2017 година во 10:00 часот, а за Жени во 12:00 часот. Секое задоцнување повеќе од 15 минути повлекува дисквалификација од понатамошното натпреварување. Извлекување:  Извлекувањето  за Мажи ќе биде во Сабота 28.10.2017 год.  во 09:50 часот,   по претходно запишување кое започнува во 09:30, а за Жени ќе биде во 11:50 часот по претходно запишување кое започнува во 11:30 часот.

На терените на Тенискиот клуб Тернниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 28-30.10.2017 година ќе се одржи МАСТЕРС ТУРНИР на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години. Почеток на натпреварите:  Мастерс турнирот за Ветерани 50 години и помлади започнува во Сабота 28.10.2017 година во 10:00 часот, а за Ветерани 50 години и постари во 12:00 часот. Секое задоцнување повеќе од 15 минути повлекува дисквалификација од понатамошното натпреварување. Извлекување:  Извлекувањето  за Ветерани 50- ќе биде во Сабота 28.10.2017 год.  во 09:50 часот,   по претходно запишување кое започнува во 09:30, а за Ветерани 50+ ќе биде во 11:50 часот по претходно запишување кое започнува во 11:30 часот.опис МАСТЕРС ТУРНИР на Македонија за
Ветерани 50- и 50+ години
 МАСТЕРС ТУРНИР на Македонија за
 Мажи и Жени 2017 година
 

листа на поканети тенисери
листа на поканети и потврдени тенисери
1. Ветерани 50-
2.Ветерани 50+
листа на поканети и потврдени тенисери
1. Мажи
2. Жени
УЧЕСТВОТО НА МАСТЕРС ТУРНИРОТ за мажи и жени ГО ОДЈАВИЈА
Јана Огњановска, Елена Јанкуловска, Јана Таневска и Дарија Кржовска кај Жените
жребови 1. Ветерани 50- 
2.Ветерани 50+ 
1.Мажи
2. Жени 
 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup