Вести
Отворено првенство на Македонија за Ветерани  01-07-2016
Денес во 10:30 часот ќе биде извршено извлекување за Отвореното првенство на Македонија за Ветерни, кое ке се одржи на терените на Тениски клуб Битола- Битола, во периодот од 02.07.-03.07.2016 година

До сега на адреса на Македонската тениска федерација пристигнати се следните пријави:
1.ветерани 50-

Жребови:
1. ветерани 50-

Распоред за играње:
Сабота: 02.07.2016
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup